Rapid castiga Cupa Romaniei
9/9528
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Rapid a castigat aseara Cupa Romaniei, dupa un meci care nu a placut, in compania echipei antrenate de Bergodi, FC National. Bergodi si Razvan Lucescu au tacticizat foarte mult meciul, iar influentele scolii italiene au `omorat` spectacolul.

Rapid a fost echipa care a vrut mai mult, bancarii rezumandu-se la a se apara sus si la a contraataca ori de cate ori au avut ocazia. Echipa Rapidului a aratat ca o echipa dezordonata, care nu stia unde incepe si unde se termina jocul. Nu cred ca la experienta lor din Cupa UEFA, puteau sa aiba trac la acest meci. Dar se pare ca miza calificarii in Cupa UEFA se zonul viitor, si-a pus amprenta pe jocul lor. Cum lupta pentru titlu si pozitiile superioare in clasament este acerba, acest meci a fost foarte important pentru ambele formatii.

Chiar daca meciul a fost de o factura slaba si nu a amintit de finalele de obicei incendiare ale Cupei Romaniei, niciuna dintre echipe nu a reusit sa concretizeze ocaziile avute in cele 90 de minute regulamentare. A fost nevoie de o greseala monumentala a portarului bancar Nae, pentru ca Rapidul sa inscrie, in prelungiri, golul victoriei.

La cateva minute dupa meci a fost ales si MVP-ul partidei, iar acesta a fost rapidistul Marius Niculae. Tot dupa meci, presedintele bancar Iacov, a coborat pe teren si a dat mana cu omologul sau de la Rapid, Dinu Gheorghe, stingand astfel focul declaratiilor din ultimele zile.

Speram ca la anul sa avem o finala mai frumoasa, iar acum ramanem cu gandul la ultimele etape din campionat, cele care vor decide in care parte a Bucurestiului pleaca titlul de Campioana a Romaniei.

Zonker, Editor Askmen.ro