askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Probleme la Dinamo

Probleme la Dinamo

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Ca si cum scandalurile din ultima vreme, schimbarile repetate de antrenori si rezultatele slabe nu erau de ajuns, apar si alte rupturi si probleme la Dinamo. Jucatori carora le expira contractul, jucatori care nu vor sa prelungeasca intelegerea si posibila demisie a lui `Flocea` daca pierde in Giulesti, sunt doar cateva dintre problemele care macina gruparea ros-alba.

Luni s-a modificat calendarul competitional al actualui sezon datorita participarii Stelei in Cupa UEFA si a Turneului din S.U.A. In acest moment, este sigur ca se vor juca ultimele doua etape de campionat dupa intoarcerea Nationalei de la Turneul american. Aceste etape sunt programate pe 2-4 iunie si 7 iunie.

In acest moment, Dinamo are probleme cu jucatorii imprumutati de la alte echipe. Acestia sunt in numar de trei. Lor le expira imprumuturile pe data de 31 Mai. In acest caz, Dinamo va juca doua meciuri foarte tari, la final de campionat, fara trei dintre titulari. Aceste meciuri sunt impotriva lui FC National, acasa, si in deplasare la Timisoara. Nu mai este nevoie sa spunem ca titlul se poate hotari in acele ultime doua etape.

Asadar, presiunea este foarte mare pe Dinamo. Ca si cum nu era suficient, Florentin Petre nu isi va prelungi contractul cu Dinamo, contract ce expira pe 6 Iunie. Asta inseamna ca nici el nu va juca la Timisoara. Ramane de vazut ce vor face Florea si Curt. Este tragic pentru Dinamo si este curios de observat ce masuri vor lua conducatorii clubului. Dinamo poate pati ca anul trecut...poate pierde titlul la final de sezon.

Iata jucatorii imprumutati de Dinamo si data la care le expira imprumutul, dar sicei pe final de contract:

Cosmin Barcauan - imprumutat de la Sahtior pana pe 31 Mai
Daniel Florea - expira contractul cu Dinamo pe 31 Mai
Tibi Curt - expira contractul cu Dinamo pe 31 Mai
Florin Bratu - imprumutat de la Nantes pana pe 31 Mai
Ianis Zicu - imprumutat de la Inter Milano pana pe 31 Mai
Florentin Petre - expira contractul cu Dinamo pe 6 Iunie

Zonker, Redactia Askmen.ro

 

Cauta in site