askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Probleme de lot la Olanda vs. Albania

Probleme de lot la Olanda vs. Albania

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Olanda si Albania joaca astazi in preliminariile Euro 2008, in grupa Romaniei, un meci ce pare mai important pentru olandezi decat pentru Albania. Asta mai ales pentru ca Olanda a remizat in deplasare cu Bulgaria, pe fondul unui meci in care a avut foarte multe ocazii.

Olanda are doi jucatori importanti indisponibili, si anume Kuyt si Nigel de Jong. Kuyt are o entorsa la glezna si nu va juca sigur, iar Nigel de Jong are dureri la meniscul recent operat al genunchiului drept. Kuyt este o problema si din alt punct de vedere pentru selectionerul Marco van Basten, deoarece acesta se pare ca l-a fortat si i-a facut teste suplimentare pentru a incerca sa-l foloseasca impotriva Albaniei. Acest lucru l-a infuriat pe antrenorul lui Liverpool, Rafa Benitez, unde Kuyt activeaza, care a spus ca va cere despagubiri materiale federatiei olandeze, avand in vedere ca i-au fortat jucatorul.

Nigel de Jong a jucat 90 de minute in Bulgaria, dar a facut-o la sacrificiu, pentru ca durerile la picior se intensificau pe masura ce se avansa in joc. Jucatorul a spus ca de vina a fost terenul pe care s-a jucat la Sofia, deoarece a fost unul greu, care i-a solicitat foarte mult piciorul. Astfel, de Jong este incert pentru partida de astazi si probabil ca van Basten nu il va folosi. Probabil ca in locul lui va intra in teren Stijn Schaars.

Si selectionata Albaniei are probleme serioase de efectiv, dintre cei ce nu vor juca diseara putand sa mentionam pe fratele fostului stelist Duro.

Mihai Popescu, Editor Askmen.ro

 

Cauta in site