askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Ogararu la Ajax Amsterdam

Ogararu la Ajax Amsterdam

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Mare lovitura pentru Steaua Bucuresti pe piata transferurilor. Fundasul Stelei, George Ogararu, a batut palma cu cel mai important club de fotbal din Olanda, Ajax Amsterdam, si incepand din aceasta vara va evolua pentru echipa batava. Steaua si Ajax s-au inteles la o sume de transfer serioasa, de 3,3 milioane de euro.

Ieri, atat antrenorul lui Ajax, Henk ten Cate, cat si patronul Stelei, Gigi Becali, au recunoscut transferul fundasului roman. Antrenorul Henk ten Cate a spus ca se bucura ca l-a luat pe Ogararu. `Mi-a placut aparatorul roman inca de cand l-am vazut prima oara, impotriva lui Heerenveen, in Cupa UEFA. Apoi, l-am mai urmarit o data pe video si mi-am intarit convingerea ca e un fotbalist de calitate. Cu el, vom fi mai puternici in sezonul viitor`.

Gigi Becali a confirmat si el, multumindu-i intai lui Piturca pentru ca nu l-a luat pe jucator la turneul din S.U.A. `Jucatorul e deja la Amsterdam, pentru a face vizita medicala si a semna contractul. Am primit aproape 4 milioane de dolari de la olandezi. Baiatul si-a facut datoria la Steaua si nu-l pot opri sa joace la o echipa mare de afara`. Pe langa suma mare de transfer, olandezii vor da bani buni si pentru salariul lui Ogararu. Romanul va primi astfel circa 800.000 de euro pe sezon.

Zonker, Redactia Askmen.ro

 

Cauta in site