askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Nu se joaca in Ghencea pana in august 2006

Nu se joaca in Ghencea pana in august 2006

2/27825
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Steaua nu va reveni n Ghencea mai devreme de august 2006. Ros-albastrii vor fi nevoiti sa evolueze pe stadionul National n toate partidele din primavara din cauza lucrarilor de refacere a gazonului din Ghencea.

Stelistii vor avea un handicap important de trecut n sezonul de primavara: vor trebui sa dispute pe stadionul National toate partidele considerate pe teren propriu att n campionat, ct si n Cupa UEFA.

Lucrarile de refacere a gazonului din Ghencea fac imposibila revenirea ros-albastrilor pe arena proprie mai devreme de luna august a anului viitor. Finantatorul Gigi Becali a nchiriat deja arena din Complexul Lia Manoliu pentru urmatorii cinci ani, nsa n contract este specificat faptul ca suma de nchiriere nu poate fi mai mica de 10% din suma totala a ncasarilor. De altfel, Becali va trebui sa scoata din buzunar numai pentru cele opt meciuri de campionat din primavara aproximativ 1,6 miliarde de lei.
GIGI BECALI, finantator Steaua: 'Returul si meciurile din UEFA le vom juca pe National, dar pentru a nu avea surprize cu stadionul Steaua peste doi ani, eu am contractat cel mai mare stadion pe cinci ani`, a explicat Gigi Becali decizia de inchiriere...