askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Meme Stoica nu se dezminte

Meme Stoica nu se dezminte

2/27509
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
La finalul partdei de sambata dintre Steaua si Rapid (1-0), contand pentru Supercupa Romaniei, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, s-a aflat din nou in mijlocul unui conflict iscat, de aceasta data, intre el si jucatorii Rapidului.

Mihai Stoica a agresat verbal pe Badoi si Sapunaru, dupa spusele acestora, si s-a comportat precum un mitocan. `Ne-a injurat, si pe mine, si pe Sapunaru, iar eu mi-am pierdut cumpatul si am aruncat cu medalia in el`, a spus rapidistul Badoi, un jucator cunoscut in general pentru fair-play-ul de care da dovada pe teren si in afara lui. Sapunaru, implicat si el, a spus ca `Mihai Stoica m-a injurat de mama, iar mama este moarta saraca`.

Mihai Stoica a dat ieri un raspuns pe cale scrisa, prin intermediul unui comunicat de presa publicat pe site-ul oficial al clubului: `Am fost insultat si injurat. Mai mult, jucatorul respectiv a incercat sa ma loveasca cu medalia pe care tocmai o cucerise. I-am returnat medalia fara alte comentarii. Jucatorul Cristian Sapunaru, fara a avea nici o legatura cu dialogul precedent, a proliferat la rindul sau injurii la adresa mea. Pe acesta l-am ignorat complet, fara sa-i adresez nici un cuvant. Declaratia lui conform careia l-as fi injurat este o minciuna impertinenta. Acest punct de vedere poate fi argumentat cu probe video. Nu am injurat niciodata un jucator de la o alta echipa.`

Conform Gazetei Sporturilor, pe inregistrarile TV apare ca Mihai Stoica, in timp ce rapidistii urcau sa-si ia medaliile, a strigat catre ei `Va batem si cu echipa a doua, a treia si a patra", "Bravo, bai fraierilor!" si "Badoi, vino, ba, sa-ti iei contractul!` Vali Badoi a aruncat atunci cu medalia spre Mihai Stoica, iar Sapunaru i-a spus lui MM `Sa te manance puscaria`.

Mihai Popescu, Editor Askmen.ro

Cauta in site