askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Marcello Lippi gratiat de Federatia Italiana

Marcello Lippi gratiat de Federatia Italiana

2/27593
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Marcello Lippi participa la Campionatul Mondial din Germania, la carma reprezentativei Italiei, chiar daca mass-media din Italia i-a cerut insistent demisia, urmaring firul scandalului ce a plecat de la Luciano Moggi. Federatia italiana nu a pus accent pe ce a spus presa, si chiar daca Lippi parea implicat in anumite actiuni alaturi de Moggi, i s-a acordat un vot de incredere.

Figura lui Lippi a fost asociata cu personajul principal de la care a plecat acest scandal in fotbalul italian, si nu numai, Luciano Moggi. Totusi, Guido Rossi, un oficial din Federatia de fotbal a Italiei, a anuntat ca toate lumea crede in Lippi.

Fiul lui Lippi, Davide, lucreaza pentru GEA World, firma de impresariat patronata de Alessandro Moggi, fiul lui Luciano Moggi. Davide a spus ca nu este vinovat de nimic. Pe de alta parte Marcello Lippi a intrebat `Ce-ar trebui sa fac Sa-mi clarific relatia cu fiul meu Este nevoie sa va spun ca n-am fost niciodata agent sau ca n-am lucrat vreodata pentru GEA World`, dupa care a spus ca Davide nu a avut nicodata legatura cu echipele pe care el le-a antrenat.

Spre sfarsitul conferintei de presa, Lippi a tinut sa spuna ca reprezentativa Italiei poate aduce din Germania al patrulea sau titlu mondial.

Zonker, Editor Askmen.ro

Cauta in site