Locuinta lui Mutu perchezitionata de Garda Financiara
9/9524
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Astazi, in presa italiana a aparut o informatie potrivit careia Garda Financiara italiana a perchezitionat locuinta jucatorului roman de la Juventus Torino. Aceasta actiune este urmarea directa a anchetei ce se desfasoara in Italia dupa izbucnirea scandalul meciurilor trucate.

In cadrul actiunii de ieri a Garzii Financiare, au fost perchezitionate locuintele lui Luciano Moggi, Alessandro Mogi si a presedintelui agentiei GEA. Pe langa locuintele acestora, au fost facute verificari si la locuintele din Torino ale lui Fabio Cannavaro, Zlatan Ibrahimovici si Adrian Mutu.

Pana acum, in desfasurarea anchetei, s-a stabilit cu certitudine ca in cazul transferului lui Adrian Mutu, Luciano Moggi a decontat la clubul Juventus sume de milioane de euro, si probabil de aceea i-a fost perchezitionata locuinta. Se pare ca Garda Financiara banuieste ca intre jucatorii ale caror case au fost perchezitionate, si Juventus, exista contracte prin care este prevazut ca jucatorii sa fie platiti la negru. Daca aceasta acuzatie se va dovedi, va fi o problema mare si pentru jucatorii implicati in asa ceva.

Zonker, Editor Askmen.ro