askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Iosif Rotariu a fost prezentat oficial ca antrenor la Poli Timisoara

Iosif Rotariu a fost prezentat oficial ca antrenor la Poli Timisoara

2/27589
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Iosif Rotariu a fost prezentat oficial in functia de antrenor principal la FCU Poli Timisoara marti dupa-amiaza, cu prilejul unei conferinte de presa in care a fost prezentat staff-ul tehnic ce va conduce echipa in ultimele doua etape de campionat, dupa demisia lui Gica Hagi.

Iosif Rotariu, care marti dimineata a condus primul antrenament in noua sa calitate, a declarat: ''Sincer, mi-as dori sa vorbesc mai mult dupa aceste doua etape de campionat. Sunt mandru de increderea acordata. Timisoara mi-a dat multe si vreau sa rasplatesc ce mi-au oferit Poli si acest oras. Sper ca in aceste doua etape de campionat, echipa sa treaca peste socul rezultatelor. Sper sa se deblocheze psihic jucatorii si sa se apropie din nou publicul de formatia noastra''. Vicepresedintele Emil Rosianu a anuntat ca staff-ul tehnic este compus din Iosif Rotariu (antrenor principal), Valentin Velcea (antrenor secund) si Ilie Rotariu (preparator fizic).

'' Vrem sa vedem in aceste doua runde de campionat atitudine si ambitie pentru scoaterea unor rezultate bune. Alaturi de staff va lucra si domnul profesor Ion V. Ionescu, consilierul presedintelui Marian Iancu'', a declarat Rosianu. Profesorul Ionescu spera ca ''acest moment sa fie un nou start al clubului, al echipei, al fiecarui jucator. Avem incredere in Iosif Rotariu. Sper sa castigam cele doua meciuri ramase. Daca se va intampla asa, sa vedem cine il va mai contacta pe Trapattoni!''.

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, a infirmat zvonurile potrivit carora ar exista disensiuni in cadrul clubului: ''Nu exista aripi in acest club. Exista un singur interes, pentru toata echipa. Am discutat astazi cu Iosif Rotariu in privinta muncii sale, in Consiliul Director, si despre colaborarea sa cu profesorul Ionescu. In privinta performantei la Poli, Consiliul Director isi doreste ca in cel mai scurt timp titlul de campioana sa vina la Timisoara''. Emil Rosianu a precizat ca nu se pune problema sa renunte la directorul general Ion Craciunescu, in care conducerea clubului are incredere mai departe.

ROMPRES

Cauta in site