askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Hagi invins de Lucescu pe Bega

Hagi invins de Lucescu pe Bega

2/27771
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Se spunea inaintea meciului ca Rapid nu va forta, fiind interesata in acest moment doar de returul sferturilor Cupei UEFA, dar nu a fost asa. Rapidistii au dat dovada de maturitate si ambitie, abordand meciul disputat impotriva lui Poli Timisoara cu o dorinta de victorie foarte mare.

Nu este deloc usor sa castigi la Timisoara, dar Rapidul a facut-o. Nu conteaza ca a castigat pe fondul unor mari erori individuale ale timisorenilor, nu conteaza ca a avut in fata un Plesan violent si fara talent, ca de obicei...nu conteaza decat victoria si cele 3 puncte obtinute. Aceste 3 puncte, coroborate cu egalul lui Dinamo si victoria de la Galati a Stelei, relanseaza lupta crancena dintre Dinamo, Steaua si Rapid in fruntea clasamentului.

Timisoara a facut un joc bun, dar presarat de greseli personale care au decis soarta partidei. Ca exemplu o putem da pe cea mai mare, cand Plesan i-a pasat decisiv lui Burdujan pentru golul 3 al Rapidului. Una peste alta, Rapidul a demonstrat o tarie de caracter extraordinara si ne arata ca nimeni nu poate anticipa ce se va intampla joi pe `Lia Manoliu,` sau la sfarsitul acestui campionat.

Momentan, Rapidul este poate cea mai constanta echipa romaneasca, mergand in paralel, cu sanse de succes, in toate cele trei competitii de anul acesta: Campionat, Cupa Romaniei si Cupa UEFA. Lucescu si-a odihnit cativa jucatori, printre care Niculae, Badoi si Stancu, dar Rapidul nu a cedat nici o clipa, punand presiune pe Timisoara din primele minute. Chiar daca Timisoara a deschis scorul in minutul 6, prin Caramarin, Rapidul nu a pierdut jocul din mana si, dupa un aut executat de Perja, Moldo-but a pasat decisiv pentru golul egalizator al lui Buga.

Hagi nu este blamat, Rapidul nu este blamat, timisorenii care au gresit nu sunt blamati. Corpodean este insa acuzat vehement pentru cartonasele pe care le-a acordat impotriva Timisoarei. O sa mai dureze pana cand antrenorii si jucatorii nostri isi vor accepta conditia si nu vor mai da vina pe arbitri. Vreti exemplu de arbitraj tampit Pe Camp Nou, Medina Cantalejo a dezmembrat Realul in duelul cu Barcelona. Ala arbitraj rau, nu cel al lui Corpodean.

Zonker , Editor Askmen.ro