askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Gica Hagi a demisionat de la Timisoara

Gica Hagi a demisionat de la Timisoara

2/27731
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
In aceasta seara, dupa meciul de campionat dintre Poli Timisoara si CFR Cluj, incheiat 2-2, Gica Hagi a demisionat de la carma echipei de pe Bega.

Echipa antrenata de Dorinel Munteanu a condus cu 2-0 la pauza, pe fondul unui joc slab al timisorenilor si un joc excelent de contraatac al oaspetilor. Dupa pauza, Hagi a schimbat oamenii de atac si a impulsionat echipa. Silvasan, intrat dupa pauza, a creat spatii pentru coechipieri, iar Balace, care a marcat acel gol superb impotriva Stelei, a reusit un gol si o pasa de gol.

Pana la aceasta ora nu se stie exact deznodamantul situatiei in care este implicat Hagi. Nu stim daca decizia lui este revocabila, sau daca este posibil sa-i fi fost respinsa demisia.

Hagi a spus: `Cred ca aici problema sunt eu. Am muncit toata viata, am dat totul si nu vreau ca numele meu sa fie tarat in mizerie.`

Cu cateva minute in urma, s-a incheiat sedinta de la sediul clubului Poli Timisoara. Dupa sedinta, vicepresedintele Emil Rosianu a spus ca `Hagi are tot suportul conducerii` si ca spera ca `Regele` sa se razgandeasca.

Dorinel Munteanu a spus ca parerea lui este ca Hagi se grabeste si ca ar fi bines a se mai gandeasca.

Hagi a felicitat jucatorii care au intrat in repriza a doua si a spus ca este momentul ca el sa-si intrerupa activitatea la Poli Timisoara si poate chiar in Romania.

Rezultatele lui Hagi la Politehnica Timisoara:

Etapa 13: Otelul - Politehnica Timisoara 0-2
Etapa 14: Politehnica Timisoara - Pandurii 1-0
Etapa 15: Dinamo - Politehnica Timisoara 1-0
Etapa 16: Politehnica Iasi - Politehnica Timisoara 0-1
Etapa 17: Politehnica Timisoara - FCM Bacau 2-0
Etapa 18: Steaua - Politehnica Timisoara 2-1
Etapa 19: Politehnica Timisoara - Rapid 1-3
Etapa 20: Gloria - Politehnica Timisoara 1-1
Etapa 21: Politehnica Timisoara - CFR Cluj 2-2

Zonker , Editor Askmen.ro