askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Gabriel Canu: "Nimeni n-a vrut ca Gheorghe Hagi sa plece"

Gabriel Canu: "Nimeni n-a vrut ca Gheorghe Hagi sa plece"

2/27575
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Fundasul echipei Politehnica Timisoara, Gabriel Canu, a declarat luni: 'Nimeni n-a vrut ca Gheorghe Hagi sa plece', informeaza site-ul oficial al clubului. Dupa antrenamentul de luni, jucatorii Gabriel Canu si Sorin Radoi au participat la o conferinta de presa la stadionul 'Dan Paltinisanu'.

Comentand ultimele evenimente de la echipa, Canu a precizat: 'Cred ca nimeni n-a vrut ca Gheorghe Hagi sa plece. Ne pare rau pentru ce s-a intamplat si speram sa continuam cat mai bine cu domnul Rotariu. Noi respectam orice antrenor care este aici. Am auzit si eu ce vorbeste lumea, ca domnul Hagi ar fi fost lucrat de jucatori, dar cred ca aceste vorbe nu-si au rostul.

Despre recenta intalnire cu suporterii, Canu a afirmat: 'Si-a spus fiecare parerea, am purtat o discutie civilizata. Trebuie sa le demonstram fanilor in meciurile cu Pandurii si Dinamo ca inseamna ceva pentru noi sa-i facem fericiti. Speram sa invatam din aceste discutii, sa vedem ce este de facut si la sfarsit sa nu mai facem sedinte cu suporterii dupa meciuri, ci sa mergem sa ne bucuram pe gard! Fanii ne-au cerut o schimbare de atitudine. Ca se castiga sau se pierde e mai putin important acum, mai ales ca nu mai ai obiectiv. Dar, o schimbare de atitudine ne-au cerut si noi le-am promis ca o vor vedea'.

Sorin Radoi, care a evoluat in amicalul nationalei de tineret contra Turciei, a spus: 'A fost un meci greu, ne-am mai intalnit cu ei si la juniori. Cred ca fost un joc destul de bun, chiar daca nu am reusit sa castigam'.

Rompres

Cauta in site