askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Frank Lampard, infidel incurabil

Frank Lampard, infidel incurabil

2/27867
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Majoritatea barbatilor inseala cel putin o data in viata, insa cand este vorba de celebritati se afla imediat si se face valva. Bineinteles ca, la cati bani se baga in ziua de azi in fotbal si la cati oameni sunt implicati in acest fenomen, fotbalistii sunt acum staturi de necontestat.

Asadar, ultima aventura a englezului Frank Lampard, capitanul lui Chelsea, nu avea cum sa treaca neobservata. Mijlocasul englez este logodit cu Elen Rives, cu care are si doi copii. Lampard a fost week-end-ul trecut la Las Vegas si se pare ca a petrecut cu o focoasa bruneta. Bineinteles ca cineva era atent la ce face Lampard, pentru ca imediat au aparut in saptamanalul "News of the World" poze cu Frank in compania acelei domnisoare.

Elen Rives a aflat imediat si Frank a fost nevoit sa jure la telefon ca nu a facut nimic. Se pare, insa, ca englezul nu are credibilitate in fata viitoarei sotii, atata timp cat a doua zi dupa incident ea a fost vazuta de fotografii tabloidului "The Sun" iesind din casa fara inelul de logodna. Bineinteles ca ea nu a comentat incidentul, agentul lui Lampard spunand ca "... nici nu stiu daca Elen are un inel de logodna. Oricum are foarte multe bijuterii".

Acesta este insa al doilea "incident" de acest gen, dupa ce toamna trecuta, aflandu-se cu Chelsea la Barcelona pentru meciul din grupele Ligi Campionilor impotriva Barcei, a petrecut o noapte intreaga in compania unei blonde. Insa, se pare ca iubita fotbalistului a acceptat si aceasta a doua greseala si lucrurile vor intra in normal, anuntata casatorie dintre cei doi nefiind in pericol.

Dar, stim cu totii ca nu suportam sa fim inselati, asa ca s-ar putea ca Frank sa fi epuizat ultimul avertisment de acest gen, cartonasul rosu riscand sa apara cu prima ocazie. Si spun asta pentru ca Elen a spus verisoarei sale ca "momentan totul e in regula. Nu ne vom desparti. Dar este ultima sansa pentru Frank". Asadar, viitoarea doamna Lampard se arata inca o data ingaduitoare in ceea ce priveste aventurile sotului sau.

Insa Frank nu trebuie sa fie ingrijorat doar pe plan personal, ci si profesional, iar asta deoarece se stie ca el a refuzat recent cea mai mare oferta facuta unui jucator, in intreaga istorie. Aceasta a fost una consistenta, despre care nu s-a discutat foarte mult, insa stim ca "Lamps" a refuzat. Dorit de Barcelona si fara a semna prelungirea contractului cu echipa miliardarului Abramovici, "Lamps" trece printr-o perioada destul de dificila.

F.D., AskMen.ro