Euro 2016 livescore, inclusiv pe telefonul mobil
1/10939
calendar_month 31 Mai 2016, 00:00
Vezi aplicația de pariuri pe telefonul mobil Euro 2016 livescore, o aplicație ce te ține conectat la acțiunea de la Campionatul European de Fotbal din Franța.

Peste 70% dintre pariurile realizate online în ultimii ani au fost plasate de pe mobil sau tabletă. Comunitatea pariorilor online din România a dezvoltat în mod special o aplicație, pentru a-i ajuta pe microbiști să rămână mereu conectați la acțiunea de la Euro 2016.

Lotulurile echipelor participante de la Euro 2016 au fost anunțate și deja toată lumea așteaptă cu nerăbdare partide de deschidere a competiției, Franța – România, care va avea loc pe 10 iunie, la orele 22:00, după îcheierea festivității de premiere.

Urmărește live rezultatele de la Euro 2016 cu această aplicație de tip livescore pentru mobil:Despre aplicația Euro 2016 - Rezultate live

Aplicația va oferi pe lângă scorurile live și echipele de start, dar și toate evenimentele care vor avea loc pe parcursul desfășurării partidelor, precum: acordarea cartonașelor galbene și roșii, înlocurile aferente, numărul loviturilor de colț, numărul șuturilor pe poartă și așa mai departe. Pe lângă toate acestea, istoricul tuturor partidelor din preliminarii este integrat în aplicație și poate fi oricând accesat.

Alături de programul meciurilor de la Euro 2016, care prezintă situația fiecărei grupe, fiecare partidă va fi însoțită și de cele mai bune sugestii de ponturi.

Aplicația este bine-organizată și permite accesarea oricărei informații extrem de rapid și simplu. Statisticile și datele partidelor din fazele eliminatorii ale turneului vor fi afișate în secțiunile aferente: Optimi, Sferturi, Semifinală respectiv Finală.

De unde poți descărca aplicația?

Aplicația Euro 2016 - Rezultate live poate fi descărcată direct de la această adresă:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.PariuriX.Euro2016.

Dacă dorești să o cauți direct în Google Play, trebuie să introduci termenul ‘Euro 2016 - Rezultate live’ în caseta de căutare și să o alegi pe cea încadrată de mine cu chenar este roșu din această poză:În acest exemplu am prezentat modalitatea de a descărca aplicația pe un telefon care folosește sistemul de operare Android. Variantele pentru iOS (pentru iPhone și iPad) și Windows Phone vor fi lansate cu puțin timp înainte de începerea turneului final.

Odată deschisă aplicația, imediat după instalare, vei găsi un buton în colțul de sus, în partea stângă, care îți va deschide meniul principal:

În acest moment ești la maximum 2 click-uri distanță de accesarea oricărei pagini dorite. Dacă dorești să contribui la îmbunătățirea aplicației, nu trebuie decât să-ți spui părerea și să transmiți observațiile tale pe forumul de discuții dedicat, la adresa: https://pariurix.com/discutii/aplicatie-pe-telefonul-mobil-euro-2016-rezultate-live-pe-ios-android-si-windows-mobile-56069.html.

PariuriX.com - Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016