Dinamo sub asediu
9/9569
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Daca pana la meciul cu Rapid fanii i-au tot iertat si au asteptat cu rabdare sa-si revina, in minutul 75 al meciului din Giulesti, fanii `cainilor rosii` au izbucnit. In afara de scandari impotriva echipei, fanii au avut chiar o atitudine ostila in ceea ce ii priveste pe jucatori.

`Jucatori de Serie B, va rupem picioarele!", "Dinamo, dupa meci, sa vedem pe unde pleci!", "La puscarie, cu totii la puscarie`

Dinamovistii au plecat de la stadion escortati de jandarmi si pe o ruta ocolitoare, pentru a nu se intalni cu suporterii care le facusera acele `promisiuni`. Conducerea dinamovista a chemat 100 de jandarmi in fata stadionului din Stefan cel Mare, pentru a proteja jucatorii de reactia fanilor. In momentul in care autocarul dinamovist a intrat pe poarta complexului, doar circa 30 de fani protestau in fata Discobolului.

Jucatorii dinamovisti, in frunte cu antrenorul Florin Marin, erau expresia disperarii. Este foarte posibil ca aceasta criza la Dinamo sa continue, mai ales acum ca presiunea vine si de la fani. Florin Marin a spus ca Dinamo merge inainte si trebuie sa castige in fiecare etapa. Se bat in continuare la titlu si spera sa isi revina repede.

Din Cipru, Ioan Andone a spus ca Dinamo a facut miercuri cel mai bun meci al returului, dar era normal sa piarda atata timp cat Moldovan a inscris de la 16 metri, iar Zicu & Co. Au ratat si de la 5 metri de poarta.

Conducerea dinamovista a blocat primele pentru jucatori, pentru ca acestia nici macar nu au fost aproape de a realiza ce li se ceruse. Dinamo a pierdut 10 puncte in acest retur de campionat, lucru inacceptabil pentru o echipa cu pretentii de Champions League.

Zonker , Editor Askmen.ro