askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Dinamo invinge iar in prelungiri

Dinamo invinge iar in prelungiri

2/27747
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Dinamo s-a specializat in goluri in ultimele minute. Se apara, nu ia gol, oboseste adversarul si inscrie pe final. Nu stim inca daca este o ultima metoda de a castiga sau este noroc pentru o trupa macinata de scandaluri in ultima vreme.

Aseara, la Bacau, trupa lui Florin Marin a invins in minutul 92 prin golul ex-stelistului Curt, care a fost pentru prima oara titular la Dinamo in acest retur. Florin Marin, cu toate ca a fost inspirat cu folosirea lui Curt, a spus ca victoria apartine jucatorilor si lui Ion Marin, pentru ca el nu prea a avut timp sa-si puna amprenta pe jocul dinamovistilor.

Presedintele bacauan, Chivorchian, a acuzat vehement arbitrajul lui Augustus Constantin, spunand ca a fost un arbitraj de Divizia C. Chivorchian a mai spus si ca probabil acest arbitru nu va fi sanctionat, avand in vedere ca tatal sau este presedintele CCA.

Eroul lui Dinamo, Tibi Curt a spus "Ii multumesc lui Florin Marin pentru incredere! Nu sunt un erou si nici un salvator, meciul a fost castigat de toata echipa. Sper sa batem si Steaua duminica".

Zonker , Editor Askmen.ro