Deaconu, suspendat?... e o solutie!
9/9622
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Steaua reclama vehement arbitrajul la care a fost supusa in derbyul disputat duminica in fieful celor de la FC National. De data asta nu sunt vinovati tusierii, ci centralul. De data asta nu sunt simple speculatii, ci sunt elemente evidente. Este suficient sa urmaresti cateva faze sau sa vezi poza din ziar cu faultul grosolan al lui Burca asupra lui Iacob, pentru a te edifica.

Putem spune ca jucatorii din parcul cu platani au fost extrem de motivati si au exagerat. Dar arbitrul Sa fi fost si el motivat, asa cum sustine Gigi Becali Asta nu vom sti poate niciodata. Cert este ca jucatorii Stelei au iesit de pe teren asa cum au facut-o acum cativa ani la Bastia: invinetiti, cu oase rupte, cu capul spart, etc.

In afara de faptul ca acest Deaconu a arbitrat dupa regulile luptelor libere din filmele violente, a si refuzat un penalty stelistilor. Un penalty pe care nu l-au vazut numai stelistii, ci si dinamovistii, rapidistii, toata tara. Nu a contat ca in minutul 20, la semnalizarea asistentului Videan ca este fault in careu, Deaconu s-a facut ca vede si nu aude, dar 20 de minute mai tarziu a refuzat si acel penalty clar la faultul lui Sapunaru.

Regulamentul nu il apara deloc pe Deaconu, care daca nu a vazut faultul criminal al lui Burca, putea sa dea rosu pentru bancar si dupa ce a vazut consecintele acelui duel petrecut in suprafata de pedeapsa a celor de la FC National.

Ce sa facem, nu mai avem cuvinte. Cu asa arbitri care decimeaza Steaua inaintea unui sfert de cupa europeana, nu putem intra in Europa. Cand oare o sa mai avem si noi un Craciunescu sa arbitreze o finala de cupa europeana Cand o sa protejam si noi, in limitele regulamentului, echipele ce pun umarul la imaginea Romaniei si a fotbalului romanesc in lume

Nu stiu ce o sa faca acea comisie a arbitrilor, dar stiu ca daca era Craciunescu acolo, Deaconu putea ajunge in Divizia C...meritat!

Zonker, editor Askmen.ro