askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Cupa Romaniei, obiectivul Nr.1 pentru Rapid

Cupa Romaniei, obiectivul Nr.1 pentru Rapid

2/27803
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Fostul international roman, Viorel Moldovan, a declarat pentru fcrapid.ro ca obiectivul principal al Rapidului este Cupa Romaniei. Asta probabil in conditiile in care pare ultima sansa a giulestenilor pentru a accede in Cupa UEFA si sezonul viitor.
O problema exista totusi, si se numeste Petrolul Ploiesti. Petrolul nu asteapta o revansa a Rapidului, o revansa pe care `lupii galbeni` o vor transata tot in favoarea lor si, in plus, are un lot valoros care deja a eliminat Politehnica Timisoara si Dinamo Bucuresti. Din acest punct de vedere, Petrolul are si un moral foarte bun, chiar daca intalneste o formatie ce joaca in sferturile Cupei UEFA si are sanse reale de a accede in semifinalele acestei competitii. Pentru ploiesteni acest parcurs al Rapidului in Cupa UEFA, care a obosit lotul, dar si rezultatele Rapidului din primele doua etape ale returului, reprezinta un avantaj de care ar trebui sa profite. Daca vor sa incerca sa bata Rapidul, probabil ca este cel mai bun moment sa incerce.
Pancu a tinut sa spuna ca Rapidul este pe val si concentrata pe aceasta Cupa a Romaniei. Pentru ei nu exista decat victoria, de care vor sa se asigure inca din prima mansa a dublei confruntari. Pe langa ambitiile echipei si ale conducatorilor, exista si ambitiile personale ale jucatorilor. Spre exemplu, dupa titluri in Franta si Elvetia, si o finala de cupa pierduta in fata lui Sochaux, Viorel Moldovan vrea sa cucereasca si primalui cupa a unei tari. Avand in vedere ca Moldo-but nu mai are foarte mult de jucat, probabil ca va munci foarte mult, pe langa coechipieri, pentru a-si atinge si acest obiectiv.

Le urez succes ambelor combatante si sper sa avem doua meciuri frumoase. Trebuie sa demonstram si pe plan intern ca fotbalul nostru a crescut in valoare si calitate.

Zonker, editor Askmen.ro