askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Comportament de mahala al rapidistilor

Comportament de mahala al rapidistilor

2/27739
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Dupa incheierea meciului, cei care au fost pe stadion si ceicare au mai ramas la televizor in asteptarea conferintei de presa, am vazut reactia ostila si de necatalogat a fanilor rapidisti, dar si a unora dintre jucatori. Dupa acel final tensionat pentru Rapid, cand lor si suporterilor din Giulesti nu le venea sa creada ca au fost eliminati din Cupa UEFA, mai ales de catre rivala Steaua, nervii au cedat.

Maftei si-a dat pantalonii jos in fata galeriei Stelei, iar maldarasanu a aratat tot inspre galeria Stelei degetul mijlociu. Nu stiu exact cat de apostrofati au fost jucatorii care au facut aceste gesturi, dar stiu ca si galeria Rapidului, educata de acesti `mari` jucatori, a inceput sa scandeze obscenitati la adresa Stelei, a conducerii si a jucatorilor. Pe langa acestea, rapidistii au aruncat in teren si inspre jandarmi cu diverse obiecte, obligandu-i pe acestia sa intre in sectorul ocupat de giulesteni pentru a potoli spiritele incinse.

Fanii Rapidului au mai ramas pe stadion dupa incheierea partidei, iar in timp ce Ioanitoaia si Terzian incercau sa-si faca emisiunea din studioul de pe gazonul stadionului, fanii rapidisti au inceput sa scandeze injuraturi la adresa redactorului de la Gazeta. Acesta a fost foarte contrariat, spunand ca nu crede sa nu fi fost impartial in timpul meciului, sau in trecutul sau de jurnalist.

Pe langa aceste incidente, inainte si dupa meci au mai fost incidente minore, dar care au fost inabusite repede de fortele de ordine si nu s-au soldat cu nimic grav. Aseara, cand ma duceam cu taxiul spre casa, in dreptul stadionului `Stefan cel Mare,` am ajuns din urma galeria Rapidului, sau o parte din ea, care era escortata cu masini de politie, jandarmi si renumita politie calare. Cred sincer ca la o numaratoare atenta erau mai multi reprezentantii fortelor de ordine decat cei ai Rapidului. Revenind la comportamentul suporterilor rapidisti si a unora dintre jucatorii acestei echipe, nu am decat un cuvant de spus: JENANT!!!

Zonker , Editor Askmen.ro