askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Competitiile de snooker de calitate nu vor lipsi din peisajul sezonului 2021-2022

Competitiile de snooker de calitate nu vor lipsi din peisajul sezonului 2021-2022

4/46417
calendar_month 13 Aug 2021, 00:00
Fanii snookerului se pot pregăti de un nou sezon destul de interesant pe măsură ce această competiție, ce a debutat pe 18 iulie în Leicester pe Morningside Arena, se desfășoară, iar nu mai puțin de 17 evenimente de tip ”ranking” au fost programate să aibă loc în perioada iulie 2021 - mai 2022.

De asemenea, încă două evenimente de tip ”non ranking” - Campionul Campionilor și Mastersul vor crește numărul de competiții la 19 într-o perioadă de circa 11 luni, așa că sunt destule meciuri interesante de urmărit în perioada următoare.

Iată câteva repere de reținut pentru fanii snookerului în sezonul ce tocmai se desfășoară!

O primă veste negativă este că fostul număr unu mondial, Ronnie O’Sullivan, nu participă la Openul Britanic - unul dintre cele mai importante evenimente ale sezonului - ce e programat să aibă loc între 16 și 22 august 2021. Deși veteranul de 45 de ani a ajuns în nu mai puțin de 5 finale în competițiile din sezonul trecut, acesta a decis să se retragă înainte de tragerile la sorți și a fost înlocuit de James Cahill.

Seria de evenimente ce alcătuiesc Tripla Coroană a Snookerului nu vor lipsi cu siguranță nici în acest sezon. Cele trei competiții majore, care ar trebui câștigate pentru adjudecarea prestigioasei insigne, vor debuta cu Campionatul Regatului Unit, ce va avea loc între 23 noiembrie și 5 decembrie 2021 la Barbican Theatre, York. UK. Luna ianuarie a anului 2022 va vedea competiția de Masters (9-16 ianuarie 2022), la Londra, în renumitul Alexandra Palace, iar Campionatul Mondial va avea loc spre sfârșitul sezonului curent la Sheffield, UK în luna aprilie 2022.

Nu mai puțin de alte cinci competiții de tip ”ranking” figurează pe calendarul sezonului, toate fiind programate în primele 2-3 luni ale anului 2022. Astfel, fanii acestui sport vor avea ocazia să se gândească la snooker și pariuri de calitate în cadrul evenimentelor Shoot Out, German Masters, European Masters, China Open și Gibraltar Open. Toate cotele sunt disponibile inca de pe acum pe Sportingbet.ro - una din cele mai serioase agenții de pariuri sportive din domeniu, motiv în plus să-ți salvezi pagina web de interes și s-o consulți cu regularitate înainte de a plasa un pariu.

Orice parior cu ceva experiență în domeniul snookerului știe că una din strategiile câștigătoare în acest sport este să consulți și secțiunea de pariuri live în apropierea meciurilor și în timpul desfășurării acestora. deoarece oferă o mulțime de informații prețioase despre evoluția jucătorilor. De asemenea, este bine să încerci diverse combinații de plasare a mizelor pentru a-ți spori șansele la câștig și, piatra de temelie a științei pariurilor online, analizează întotdeauna cu mare atenție echipele și jucătorii și studiază-le performanțele trecute pentru a-ți forma o imagine mult mai clară asupra posibilelor evoluții.Calendarul competițional de snooker al sezonului 2021-2022 mai cuprinde o serie de evenimente interesante la care îți poți antrena flerul de parior, acestea incluzând Calificările pentru Masterul Turcesc între 16-21 septembrie 2021 și însuși Masterul Turciei, ce va avea loc în Antalya între 27 septembrie și 3 octombrie. De asemenea, Openul Australian Feminin se anunță a fi o competiție interesantă, ce este programată a se desfășura între 2 și 5 octombrie 2021 în Sydney, Australia.

În concluzie, actualizează-ți încă de pe acum informațiile în domeniul snookerului de înaltă performanță, studiază cu atenție programul și cotele de pariuri afișate și plasează la momentul oportun mizele tale conform celei mai bune strategii pe care o poți adopta, dar, în același timp, nu uita să pariezi responsabil.

Sursa foto: Pixabay.com