askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Chivu, cel mai curtat fotbalist roman din toate timpurile

Chivu, cel mai curtat fotbalist roman din toate timpurile

2/27717
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Chivu este in acest moment cel mai curtat fotbalist roman din toate timpurile. Barcelona, Real Madrid, Milan, Chelsea si Inter sunt doar cateva dintre echipele care vor sa-si asigure serviciile fundasului roman.

In acest moment Chivu mai are doi ani de contract cu gruparea romana, dar nu stiu cat mai poate Roma sa-l tina avand in vedere interesul pentru el. Antrenorul Romei, Luciano Spaletti spune ca la Roma exista in acest moment patru jucatori netransferabili, printre care si Cristian Chivu.

In ultima vreme s-a vorbit in presa despre interesul lui Real Madrid pentru fundasul roman si au aparut chiar speculatii privitoare la descutii avansate care deja se poarta. Ultima bomba care a explodat este aceea ca Barcelona a ajuns deja la un acord cu impresarul Gica Popescu. Acesta, fiind mai apropiat de Barca decat de Real sau alt club, este foarte posibil sa inlesneasca transferul lui Chivu in capitala Cataluniei. Presa spaniola spune chiar ca Popescu face lobby Barcei pe langa capitanul nationalei Romaniei.

Pe langa aceste mari cluburi din Spania, exista si Milan si Chelsea. Daca Milan nu este foarte hotarat, Chelsea are deja banii pregatiti in cazul in care Chivu poate fi transferat. Nu stim ce bani da Chelsea, dar stim ca Real da 20 de milioane de euro, iar clauza de reziliere a contractului lui Chivu este de doar 8 milioane. Se pare insa ca Barca, cu ajutorul lui Gica Popescu, ar putea da chiar mai putin decat Real Madrid.

Chivu si-a revenit dupa lungile accidentari si a reinceput sa joace cum o facea cand Roma l-a transferat. In ultimul meci de campionat, impotriva lui Lecce, Chivu chiar a inscris un gol superb cu o lovitura de cap din plonjon.

Zonker , Editor Askmen.ro