askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Chelsea vs. Steaua live: Afla toate informatiile despre meci!

Chelsea vs. Steaua live: Afla toate informatiile despre meci!

3/31839
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Dupa ce pe 7 martie Steaua a batut Chelsea cu 1-0, prin golul marcat de Raul Rusescu, pe Arena Nationala, maine seara, de la ora 22:05 (ora Romaniei) are loc returul partidei dintre Chelsea si Steaua din mansa secunda a optimilor Europa League.

Partida va fi condusa de o brigada de arbitri francezi. La centru, meciul va fi arbitrat de Stephane Lannoy, ajutat de Frederic Cano si Michael Annonier si Eric Dansault, rezerva.
Cine intra pe teren la Chelsea vs Steaua
Cu planuri de a inscrie cel putin un gol la Londra, Laurentiu Reghecamf mizeaza pe aceeasi formula a echipei ca la meciul din partida tur. Potrivit unui oficial al Stelei, postul de fundas dreapta al lui Georgievski, revenit dupa o pauza de 5 luni, va fi ocupat, cel mai probabil, de Rapa.

Echipa ros-albastrilor a plecat in aceasta dimineata catre Londra, unde va fi asteptata de peste 10 mii de suporteri romani, despre care englezii se tem ca vor domina pe Stamford Bridge.
Bisnita si la Londra
Daca englezii au putut sa-si cumpere fara probleme bilete la meciul Chelsea vs. Steaua, suporterii romani au fost nevoiti sa negocieze cu bisnitarii care au ridicat pretul unui bilet pana la 150-200 de lire.

Chelsea vs. Steaua live va fi difuzat maine, incepand cu ora 22:05, pe Digi Sport 1 si Pro Tv.

Sursa foto:ï¿‚facebook.com/FCSBOfficial