askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Calinescu a adoptat un look a la Kojac

Calinescu a adoptat un look a la Kojac

2/27801
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Aseara, am putut vedea noul look al moderatorului emisiunii `om la om,` Florin Calinescu. Acesta a aparut in emisiune cu un look a la Kojac si audienta a fost incantata de chelia lui. Calinescu i-a avut ca invitati pe stelistii Dorin Goian si Mirel Radoi.
Cei trei au discutat despre Steaua, fotbalul romanesc, transferuri posibile si imposibile, salarii, trairi, viitor. Ca de obicei, poate si pentru ca este la inceputul carierei sale de `invitat la emisiuni TV,` Dorin Goian a fost mai rezervat, cu mult bun simt, si a povestit cu foarte mare nonsalanta despre familia sa, despre fratii si surorile sale.
Ca planuri de viitor, se pare ca amandoi se gandesc la transferuri in strainatate, dar parca Radoi mai mult. Situatia lui Radoi la Steaua pare clara, nasul sau incercand sa-l tina la echipa care l-a consacrat. Pe de alta parte un posibil transfer se poate realiza foarte usor. Trebuie doar ca cine este interesat de Radoi sa ii propuna un pret lui Gigi Becali, dupa care, daca acesta este de acord cu echipa care vrea sa cumpere si cu pretul oferit, reprezentantii acesteia pot discuta direct cu Mirel restul conditiilor. Probabil ca nu va mai dura foarte mult pana ce Mirel va pleca de la Steaua la una din marile echipe ale Europei.

Un alt subiect de actualitate a fost meciul de duminica impotriva Timisoarei lui Hagi. Amandoi stelistii au spus ca va fi un meci spectaculos pentru ca ambele echipe au nevoie de victorie si ambele echipe au un joc de atac. Radoi chiar a spus la un moment dat ca, spre deosebire de FC Arges sau FC National, va ataca deoarece nu are jucatori care sa prefere sa stea pe langa poarta. `Nu poti sa-l pui pe Alin Stoica la 30 de metri de poarta lui sa traga de timp,` a mai spus capitanul Stelei.

Zonker, editor askMen