askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Bratu la Dinamo II

Bratu la Dinamo II

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Bratu a fost trimis de catre tehnicianul Florin Marin sa joace la Dinamo II. Aici el se va pregati alaturi de fostul antrenor al lui Dinamo, Ion Marin. Situatia se datoreaza refuzului lui Bratu de a intra in ultimele 2 minute ale meciului cu Steaua.

Bratu s-a incalzit duminica 80 de minute pentru a intra impotriva Stelei, iar in minutul 89, cand Florin Marin a vrut sa-l trimita in teren, acesta a refuzat. A spus un `Nu` hotarat,simtindu-se ofensat ca tehnicianul apeleaza la un jucator ca el pentru ultimele minute dintr-un asemenea meci.

Bratu a spus dupa meci ca el cand a semnat in vara cu Dinamo, s-a gandit si ca va juca in astfel de meciuri si ca s-a simtit jignit ca era introdus numai la trecerea timpului. Florin Marin a fost foarte transant si l-a trimis pe atacant la echipa a doua. A doua zi dupa meci, Bratu regreta sincer situatia creata, dar a spus ca a gresit si ca se va pregati atat de bine cu Divizionara B, incat Marin il va chema rapid la echipa.

Gestul lui Bratu a fost criticat si de Buduru care a spus ca Bratu si inconstienta lui Margaritescu au pierdut meciul cu Steaua care putea fi usor castigat de `caini`.

Zonker , Editor Askmen.ro

 

Cauta in site