Borcea spune "din casa"
9/9530
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Crisi Borcea, Directorul Executiv al clubului de fotbal Dinamo Bucuresti, a fost invitat de Costin Stucan la emisiunea sa de duminica seara, `Realitatea Sportiva`. Aici, Cristi Borcea a socat audienta, si chiar pe moderatorul emisiunii, cu lucrurile pe care le-a spus.

Intrebat despre situatia de la Dinamo si modalitatile de a o depasi, Cristi Borcea a spus ca persoanele care au decizie trebuie sa se gandeasca cine vor fi acele persoane care sa incerce sa schimbe ceva. Dupa aceasta replica, Borcea a detaliat subiectul: `Am investit din vara si pana acum multi bani. Nu ma refer strict la mine, ci la toate persoanele din Consiliul de Administratie. Pentru ca rezultatele nu se vad, sunt sanse foarte mari ca, din vara, sa ne retragem`. In acel moment a urmat, firesc, intrebarea `La cine va referiti`.

Cristi Borcea a pus ca face referire la majoritatea actionarilor, cu una sau doua exceptii. Bineinteles ca toti am inteles ca Nicolae Borcea si poate vicepresedintele Cohn vor fi cei care vor ramane. Borcea a mai spus ca niciodata, de cand este el la Dinamo, nu s-amai intamplat asa ceva. El a mentionat ca au mai fost conflicte cu suporterii, poate se iuntelegea si acel gest de vopsire a masinilor jucatorilor, dar sa ameninti cu moartea familia unui jucator care a renuntat la 700.000 de dolari pentru a juca la Dinamo, este inadmisibil. Si in ce meci In meciul in care a inscris singurul gol al echipei. Dupa parerea lui Borcea, Alexa este de inteles cand spune ca se gandeste sa se retraga din fotbal.

Zonker, Editor Askmen.ro