askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Beckham va ramane pentru inca cel putin doi ani

Beckham va ramane pentru inca cel putin doi ani

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00


Ramon Calderon, presedintele clubului Real Madrid, Presedintele clubului Real Madrid, impreuna cu alti 20 de membri ai staff-ului tehnic, au luat masa, astazi, la Caru cu Bere. In exclusivitate pentru Askmen.ro, Ramon Calderon a declarat ca zilele acestea se poarta negocieri pentru reinnoirea contractului lui David Beckham. "In urmatoarele zile speram ca vom ajunge la un acord in ce priveste contractul lui David Beckham. Va ramane cel putin inca doi ani", ne-a declarat presedintele clubului Real Madrid. Iata interviul:

Asculta ce spune Ramon Calderon despre meciul de maine si viitorul lui Beckham!
Ce s-a intamplat cu planurile de transfer ale lui Kaka de la AC Milan si a lui Cesc Fabregas de la Arsenal Londra
A fost o schimbare in strategia clubului si a antrenorului. In plus, am incercat sa-i aducem, dar Milan si Arsenal nu au acceptat transferul. Probabil ca in viitor vom putea face asta.

Aveti intentia sa-l transferati si pe Cristi Chivu
Nu stiu, decizia apartine antrenorului si directorului general al clubului.

Are Steaua sanse sa bata Realul maine seara
Desigur ca sunt sanse. Steaua este o echipa foarte buna si vom avea un meci dificil. Speram sa castigam. Liga Campionilor este o competitie foarte importanta. Vom incerca, dar meciul va fi foarte dur.

Realul joaca bine pe ploaie
Daca maine ploua, va fi mai bine pentru Steaua, pentru ca jucatorii vostri sunt obisnuiti cu ploaia. Dar jucatorii nostri sunt duri si trebuie sa joace oriunde si in orice conditii. Sunt sigur ca va fi un meci corect, iar spectatorii vor avea foarte multe de castigat.

Ce se mai intampla cu semnarea contractului cu David Beckham
In urmatoarele zile sper sa ajungem la un acord in ceea ce priveste contractul lui. Va ramane cel putin inca doi ani la Real Madrid.

Pe ce suma
Orice suma este prea mica, pentru ca el este un jucator foarte bun.

Madalina Mitan, Redactia Askmen.ro

 

Cauta in site