askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  "Batrana Doamna" rapusa de "pustime"

"Batrana Doamna" rapusa de "pustime"

2/27751
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Aseara, pe `Delle Alpi,` Capello a sperat in revenirea lui Juventus, dar meciul nu a fost deloc ce a vrut antrenorul italian. Atacurile fara vlaga ale juventinilor s-au lovit de o aparare de beton, care nu a lasat sa treaca nimic.

Trezeguet, Ibrahimovici, Mutu si Zalayeta nu au contat. Cel putin primii doi, pe care se bazau toti aseara, nu au miscat. Au parut niste copii care nu stiau cum au ajuns acolo si ce trebuie sa faca. De partea cealalta, Henry si Fabregas i-au alergat pe aparatorii torinezi de

mai aveau putin si ii trimiteau la spital. Normal ca apararea nu a rezistat si numai Buffon a reusit sa salveze egalul.

Nedved...aveau mare nevoie de el aseara. Nu jucase in tur si vroia sa faca un meci mare. A fost la fel de neputincios ca si colegii sai din atac si, daca a vazut ca nimeni nu-l schimba, a faultat grosolan in minutul 77 pentru al doilea galben si implicita eliminare. Mutu a fost si el inexistent, in afara unui sut pe poarta, iar cand a fost schimbat cu Zalayeta, tifosi au fluierat dezaproband iesirea lui Mutu. Degeaba canta cu ei, degeaba dau banii pe bilete, degeaba ii iubesc, daca ei nu joaca.

Arsenal s-a calificat in premiera intr-o semifinala de Champions League si va juca impotriva altei recordmene si revelatii a actualului sezon european, Villareal.

Zonker , Editor Askmen.ro