Antrenorul britanic Patterson vrea sa-i vada pe viu pe argeseni
9/9527
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Antrenorul nord-irlandez Darren Patterson, una din variantele pentru postul de antrenor la FC Arges, doreste sa-i urmareasca pe viu pe argeseni in meciul cu Dinamo, programat sambata in etapa a 28-a a Diviziei A de fotbal.

Intermediarii britanicului in discutiile cu actionarii majoritari, fratii Ilie si Cornel Penescu, spun ca Patterson a luat in serios oferta de a prelua pe FC Arges si vrea sa vina sa negocieze fata in fata, dar mai ales sa vada la fata locului conditiile pe care clubul FC Arges le are: baza de antrenamente si de joc, dotarile si materialul uman, anunta site-ul romaniansoccer. 'In urma rundelor de negocieri ce vor avea loc la mijlocul acestei saptamani, este posibil ca Darren Patterson sa ajunga la sfarsitul saptamanii in tara pentru a discuta detaliile posibilului contract cu FC Arges. In acelasi timp doreste sa urmareasca meciul contra lui Dinamo.

Darren are deja un plan bine structurat pe care doreste sa-l propuna conducerii. Pana in momentul prezentarii sale nu pot sa spun decat ca are o perspectiva foarte interesanta in ceea ce priveste cresterea talentelor si organizarea la un nivel profesionist a organigramei tehnice. Are in vedere si aspecte legate de unitatea grupului de jucatori dar si conditiile de antrenament. Tocmai de aceea isi doreste sa vada exact conditiile prezente la club. Darren studiaza foarte mult, urmareste diverse jocuri, in fond se dedica foarte mult meseriei sale pe care si-o cladeste pe forte proprii', a spus despre nord-irlandez pitesteanul stabilit in Anglia, Cristi Serbanescu, bun prieten cu antrenorul britanic.

ROMPRES