AskMen.ro » Stil » LifeStyle » Seteaza-ti obiectivele la inceput de an cu Masatto

Seteaza-ti obiectivele la inceput de an cu Masatto

Publicat: 16 Feb 2021 19:04

Un nou inceput este marcat de emotii, de planuri, dar mai ales de sperante. Asadar, cum sa fie 2021? Sa ne ofere cel putin sansa de a avea in continuare o normalitate pe care ne-am creat-o in tot haosul pandemic. Sau, intr-un scenariu mai roz, sa fim mai bine ca oricand, sa depasim toata aceasta etapa. Pentru anul acesta planuri sunt multe, iar acestea vor vibra alaturi de decizia ta de a alege un fotoliu de masaj care sa iti fie partener de relaxare, motiv sa te intorci si cu si mai multa bucurie acasa.

Masatto a adus fericire pe chipurile multor dintre romani, cei care au inteles ca sunt singurii raspunzatori de starea de bine, care au mizat pe tehnologie moderna pusa in slujba lor. Gratie acestui brand vorbim astazi de una dintre cele mai ofertante linii de fotolii de masaj. Unele home use, unele ideala la birou, gama premium, modele de lux sau accesibile si publicului larg, Masatto are o solutie prin terapia masajului, pentru toata lumea.

Modele revolutionare bazate pe tehnologie de inalta performanta

An de an, Masatto a investit in cultul masajului, ca aceasta arta sa fie una perceputa asa cum trebuie de public. La ora actuala detine titlul de lider pe piata europeana in materie de tehnologie. Daca in 2014 lansa sistemul 4D de masaj, in 2020 a oferit publicului primul fotoliu ce incorporeaza doua astfel de sisteme, Divina pe numele sau.Un astfel de exemplu de fotoliu de masaj face demonstratia perfecta a faptului ca tehnologia de inalta clasa nu este totusi de speriat si greu de inteles. Este mai simplu decat am crede sa punem aceasta forta neobosita a functiilor diverse sa lucreze pentru starea noastra de bine. La acelasi Divina, butoanele elegante de pe bratul fotoliului cer miscari gentile pentru a mari intensitatea miscarilor sau a le reduce, pentru a start sau a opri toata aceasta delectare.

In functie de model, setarile pot fi facute astfel, cu telecomanda din dotare sau pad. Dar si butoanele cu acces rapid la setari sunt de mare ajutor. Iar la modele premium cum este si Divina o aplicatie disponbila va putea permite setarile dorite direct din smartphone.

A new start - obiectele in acest an, cu Masatto

Daca inca te gandesti cata nevoie ai de o astfel de investitie, ar fi timpul sa cantaresti preferintele, dorintele tale. Iar Masatto iti va fi raspuns pentru multe dintre acestea. Pentru ca in primul rand orice plan ai face ai nevoie de vigoare si energie, de un vibe bun, de cea mai buna versiune a ta. Atunci cand te simti bine, ai energie si dispozitie pentru orice. Iti dai insa seama de acest lucru cand incepi sa pierzi teren si diversele dureri de spate, cervicala, picioarele obosite incep sa isi spuna cuvantul.

Sa fiu bine! Si vei fi, rasfatat de masaje in orice moment al zilei. Poti incepe astfel ziua, poti incheia astfel orice zi. Abuz de masaje nu se poate spune ca exista, iar contraindicatii nici atat.

Sa am imunitate de fier! Imunitatea o cladesti prin principii de viata sanatoase. Iar printre acestea se numara masajele, prin multiplele lor beneficii de a combate stresul, de a detensiona, de a sustine o mai buna circulatie sanguina, printre altele.

Sa ma relaxez mai mult! Pe masura eforturilor tale de a cladi ceva mai bun si mai frumos ai nevoie de relaxare. Evadarea ta poate fi oricand in lumea senzatiilor placute cu masajele de care vei avea parte in oricare din fotoliile Masatto. Nu poti pleca in concediu oricand, dar te poti relaxa ca si cand ai fi in concediu.

Sa investesc in mine, sa fiu mai calm, sa am timp pentru cei dragi! Le poti avea pe toate, pentru ca nu vei pierde timp in trafic, pentru programarile de care ai nevoie la terapeut sau la spa pentru masaje, pentru ca nu vei cheltui atat de mult pentru sedinte de masaj individuale, pentru ca nu vei mai amana sa ai grija de tine. Folosesti programele complexe si variate ale fotoliilor de masaj, controlezi cum, cat si unde sa fie miscari mai ferme. Si te ridici ca fiind un alt tu, mai relaxat si usurat.

Testeaza gratuit orice model de fotoliu Masatto. Detalii aici:
contact@masatto.ro
Masatto Bucuresti +40 735 518 967
Masatto Cluj +40 756 478 789