Ylvis - The Fox - noua senzatie muzicala pe Internet (VIDEO)
1/10622
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Sunteti pregatiti pentru o melodie care va va rasuna in timpane zi si noapte in toamna aceasta Va prezentam noua senzatie muzicala numita Ylvis!

Norvegienii de la Ylvis si a lor 'The Fox' au reusit sa adune in prima zi de lansare peste 700,000 de vizualizari pe YouTube, avand o crestere fenomenala de peste 100,000 de noi vizualizari pe ora. Pana in acest moment, grupul de variety show format din fratii Bard si Vegard Ylvisaker, au depasit pragul de 19 milioane de vizualizari si nu dau semne de incetinire.

Succesul 'The Fox' i-a luat prin surprindere pe cei doi frati, ei realizand videoclipul doar pentru promovarea noului sezon din show-ul lor televizat: 'I kveld med YLVIS' ( 'In aceasta seara cu YLVIS') de pe postul TVNorge.

Intr-un interviu recent acordat publicatiei Billboard din Statele Unite ale Americii, Bard a descris procesul prin care a luat nastere piesa: 'Stateam si ne gandeam la lucruri si idei noi pentru show-ul nostru. Apoi am vorbit despre ce sunete scoate o... vulpe. Procesul a fost completat de producatorii de la Stargate care ne-au dat o mana de ajutor pentru finalizarea acestei melodii'.

Virala melodie a cucerit topurile iTunes din cel putin 15 tari si a ocupat zile intregi prima pozitie in topurile din Norvegia si Finlanda.

Ylvis au fost pe deplin surprinsi de succesul de care se bucura piesa. Bard Ylvissaker a declarat ca 'am fost socati de reactia publicului. Melodia trebuia sa distreze cativa norvegieni pentru 3 minute si atat.'

Sursa: Roton

http://youtu.be/jofNR_WkoCE