Vunk - pierderea lor (Videoclip)
1/10694
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Vunk lanseaza astazi un nou videoclip, pentru piesa "Pierderea lor", ca parte din Campania Respectului, o campanie impotriva violentei domestice initiata de Avon.

Cantecul, care poate fi gasit pe albumul "Nu scapa nimeni", lansat in 2012, vorbeste despre iubirea si respectul pe care trebuie sa le primesca orice femeie, iar versurile spun "cum de nu se indragosteste toata lumea de tine".

"'Pierderea lor' nu este un imn. Este un secret pe care-l stie toata lumea, in afara de cei care transforma o relatie intr-un camp de lupta, emotional sau fizic. Iar pierderea lor este respectul. Si cand asa ceva s-a pierdut, nimeni nu mai are ceva de castigat din asta", a spus Cornel Ilie, cel care a compus si muzica si versurile acestui cintec.

Videoclipul, regizat de Alex Popescu si realizat cu participarea unor tineri actori, ilustreaza multiplele fete ale violentei, nu neaparat fizice, pe care femeile nu ar trebui sa le accepte, si spune povestea luptei interioare in decizia de a te rupe de o asemenea situatie.

Noul single "Pierderea lor" va putea fi ascultat intr-o varianta speciala la concertul pe care trupa Vunk il are pe 3 octombrie la Sala Polivalenta, #asasishow.

http://youtu.be/u95RT9tei5c