askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Vlad Craioveanu i-a cerut scuze Oanei Roman

Vlad Craioveanu i-a cerut scuze Oanei Roman

4/44563
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Vlad Craioveanu si-a cerut scuze, in direct, in aceasta dimineata pentru glumele cu Oana Roman. Matinalul Radio 21 si colegii sai de la ¬4 D DIMINEATA¬ i-au facut o declaratie de prietenie Oanei si i-au transmis felicitari si incurajari in urma anuntului ca asteapta un copil.

¬Imi cer scuze pentru glumele pe seama Oanei. De fapt, cred ca, oricum, sunt ultimul care a facut o gluma cu Oana Roman. In urma cu ceva vreme, eram la Kanal D pentru o filmare si atunci cand Gabrielei Cristea i s-a adus un tort mai mare am facut o gluma nevinovata. I-am spus Gabrielei: vezi sa nu te faci cat Oana Roman.

Nu ma asteptam ca Oana sa se supere, e o tipa foarte desteapta. Imi pare rau ca s-a intristat, imi cer scuze si o asigur de toata consideratia si prietenia. Ii doresc un copil de nota 10 ¬ am citit pe net ca este insarcinata ¬ si o mai mare doza de autoironie. Oana, esti o super tipa si iti doresc numai bine¬, a spus Vlad Craioveanu.

Dinculescu a dezvaluit ca a fost coleg de scoala cu Oana Roman:¬Oana a fost invitata in emisiunea noastra, ne-am inteles excelent, ne-am distrat foarte bine si am cazut de acord ca glumele din media au fost cel mai bun lucru care i s-a intamplat din punctul de vedere al publicitatii. Am terminat aceeasi scoala ¬ Scoala Centrala ¬ avem o multime de lucruri si subiecte in comun, o apreciez pe Oana pentru realizarile ei¬.

Oana Roman a confirmat, ieri, pe pagina personala de Facebook ca este insarcinata: ¬Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au transmis mesaje de felicitare! Sunt un om fericit, Dumnezeu mi-a daruit un dar minunat si multumesc celor care sunt langa mine, care au stiut si mi-au respectat dorinta de a nu spune public pana azi, precum ss celor care azi s-au bucurat impreuna cu noi!¬

4D Dimineata, cu Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi si Orlando se aude la Radio 21, de luni pana vineri, intre orele 06:30 si 10:00.