Virgil Iantu la Magic FM: M-a ferit Dumnezeu de momente foarte grele
1/10888
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Virgil Iantu a lansat joi dimineata, la Magic FM, piesa 'Ce bine ca esti', primul single de pe viitorul sau album 'Ieri si azi', ce va aparea in primavara anului 2014. Invitatul Lianei Stanciu si al lui Raul Brebu la matinalul Magic Start le-a spus ascultatorilor Magic FM ce l-a motivat si cum a inceput acest proiect.

¬Ma gandeam pe drum: de ce nu e facuta ziua de lucru de la 11:00 Dom'le, lasa omul sa doarma. La 11:00 sa inceapa ziua de lucru si tine pana la 6-7 seara. Oricum stai mult la munca¬, a declarat invitatul la inceputul intalnirii live cu ascultatorii Magic FM.

In cadrul rubricii Batalia hiturilor, Iantu a sustinut-o, alaturi de Raul Brebu pe Barbra Streisand cu piesa 'Woman in Love¬, ocazie cu care le-a marturisit ascultatorilor Magic FM faptul ca este un admirator al artistei: ¬Niciodata n-am inteles de ce o faceau 'uratica' prin ziarele lor. Mie nu mi s-a parut niciodata urata. Avea o carisma si chiar parea frumoasa, asa cum avea ea barnuta aia...¬.

¬Eu sunt om de muzica, chiar daca latura aceasta nu a fost atat de vizibila in ultima vreme. Am crescut de mic cu un instrument muzical in mana, am facut liceul de muzica si Conservatorul¬,

¬Albumul nu s-a nascut dintr-o dorinta de a demonstra ceva. Visul s-a implinit. Nici acum nu-mi vine sa cred ca acest material exista¬, a declarat Virgil Iantu la Magic FM despre albumul 'Ieri si azi', care contine 11 piese romanesti reinterpretate intr-o maniera swing/jazz si care va fi lansat in primavara anului viitor.

Artistul a povestit la Magic FM cum a ajuns sa lucreze la acest proiect muzical. ¬Totul a plecat de la un gand care ma cam rodea. Am citit undeva ca unul dintre cele mai mari pacate e sa ai ceva de la Dumnezeu, un har, un talent si sa nu-l folosesti pe timpul vietii. Ma rodea treaba asta, chiar daca mai aveam colaborari, mai intram in studio¬, a spus el.

¬M-a ferit Dumnezeu de momente foarte grele. Sunt unele inevitabile, dar trebuie sa trecem peste ele¬, a mai declarat Virgil Iantu la Magic FM, raspunzand la intrebarea lui Raul Brebu: Cum treci peste momentele mai grele din viata¬.

Sursa: Magic FM