askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  VH2 - Schimba ceva (Audio)

VH2 - Schimba ceva (Audio)

4/44804
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Toamna aduce cu ea un nou inceput asa ca e timpul schimbarii, al evaluarii si al... hit-urilor fresh cu acorduri originale.

Trupa VH2, care ne-a incantat de-a lungul timpului cu 3 albume si peste 10 hituri de care ne-am indragotit ca 'Trece vremea' sau 'Daca n-ai iubi', schimba registrul si lanseaza o piesa care ne aminteste de acordurile originale ale trupei americane 'fun.'

'Schimba ceva' este un imn tomnatic, un indemn la adresa tuturor de a fi mai buni, mai increzatori in fortele proprii si in ideea ca putem schimba lumea, cate un om pe rand.

'Suntem increzatori ca piesa va fi bine primita de public, mai ales in contextul mediatic romanesc din ultima perioada', au declarat membrii trupei.

In momentul de fata este foarte in voga reintoarcerea la tendintele retro, nu numai prin sonoritati muzicale dar si din punct de vedere vestimentar, al modului de petrecere a vacantelor, fotografiile pe pelicula usor granulate si nu numai. Toate aceste influente se pot simti de la Bruno Mars la Macklemore si pana la veteranii dance Daft Punk.

Piesa 'Schimba ceva' este un amestec reusit de pop clasic, rock'n'roll rococo si stilul inconfundabil al celor de la Vh2.

Sunteti pregatiti de o schimbare

http://youtu.be/5GaBvHzAaAI