askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Vedetele o ajuta pe Kassandra Rotariu

Vedetele o ajuta pe Kassandra Rotariu

4/45608
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Adrian Mutu, Andreea Marin, Teo Trandafir, AnaMaria Prodan, Denisa Nechifor , echipa nationala si Steaua, Catalin Botezatu si alteᅡ vedete din Romania se reunesc si liciteaza obiecte personale in cadrulᅡ unui eveniment umanitar, pentru a 35-a operatie a Kassandrei Rotariu!

Nume importante din lumea sportului si a show-biz-ului romanesc au raspunsᅡ inca o data pozitiv invitatiei de a participa la un eveniment caritabil in sprijinul Kassandrei Rotariu, fiica adoptiva a celebrului fost fotbalist Iosif Rotariu. In trecut, copiii vedetelor au defilat pentru ea, iar ¬Steaua 1986¬, ¬Nationala de Aur¬, Natioanala Artistilor, au participat la evenimente asemenatoare pentru micuta Kassandra.

Evenimentul, care are ca scop strangerea de fonduri pentru Kassandra Rotariu, se va desfasura pe 10 octombrie, incepanand cu ora 20, la Militari Residence Ballroom.

Impreuna cu Gabriela Cristea, AnaMaria Prodan va avea rolul de amfitrion, pe langa cea de organizator, alaturi de Denisa Nechifor, prin firma de profil, DNB PR&Events. Si-au anuntat participarea si vor contribui fiecare in cadrul serii umanitare Andreea Marin, Teo Trandafir, Meme Stoica, Laurentiu Reghecamph, Silviu Prigoana, echipa Steaua, Natioanala Artistilor, Adrian Cristea, Monica Iagar, Jojo, Gabriela Cristea, Mircea N.Stoian, Cornel Tabacaru, Sylvia, Jorje, Alin Galatescu, dar si multe alte vedete al trustului Intact.

Dupa ce castigatorul concursului ¬Vocea Romaniei¬, Stefan Stan si Elena Gheorghe vor sustine fiecare cate un concert, va urma o prezentare de moda a designerului Ana Radu, iar piesele din colectie vor fi scoase la licitatie. De asemenea, vedetele invitate vor licita diverse obiecte personale. Echipa Nationala sprijina campania oferind un tricou oficial, echipa Steaua va oferi doua mingii si doua tricouri cu semnaturile jucatorilor, dar si doua manusi cu semnaturile portarilor si a lui Helmuth Duckadam, Adrian Mutu trimite un tricou cu semnatura, Gigi Becali ofera o icoana spre
licitatie, Adrian Cristea va prezenta in premiera propriile creatii vestimentare, Christian Tailoring, Teo Trandafir doneaza o pereche de cercei de aur, Adriana Bahmuteanu si Catalin Botezatu, cate o rochie creatie proprie, Ovidiu Lipan Tandarica bete de tobosar, iar Denisa Nechifor o bratara de aur.

Toate sumele acumulate, impreuna cu donatiile personale, vor fi oferite in intregime familiei Rotariu, in beneficiul Kassandrei, pentru a putea efectua cea de a 35-a operatie.

CAZUL KASSANDRA: Micuta Kassandra sufera de osteomielita, o boala care afecteaza sistemul osos, si a fost adoptata de sotii Rotariu dupa ce ea a fost maltratata de catre bunica sa. La doar 4 ani, Kassandra a cunoscut deja partea urata a vietii.

Mama ei a abandonat-o si a devenit povara pentru bunica in grija careia a ramas. Fara mila, femeia a chinuit-o teribil: a zdrobit-o in bataie pana i-a rupt oasele, a ars-o cu tigara si aproape a lasat-o sa piara de foame.
Nu este primul soc de acest gen pentru Kassandra, care a trecut prin chinuri absolut inimaginabile pana sa fie adoptata si prin nenumarate operatii dupa aceea. Lupta fetitei continua, iar ea are nevoie in continuare de noi toti pentru a se putea bucura de frumusetile copilariei, precum alti micuti de varsta ei. ¬Pana acum, Kassandra a suferit 34 de operatii, urmeaza a 35-a, asa ca acum nu-i mai e frica. Ea e cea care ne incurajeaza pe noi", spune Dana Rotariu.

Mai multe informatii disponibile astfel : http://iosif-rotariu.blogspot.com/Vaᅡ asteptam in numar cat mai mare pentru a reda zambetul si incredereaᅡ unui copil lovit mult prea crunt si mult prea devreme de duritatileᅡ vietii.
GENEROZITATE si SPERANTA KASSANDRA ARE NEVOIE DE NOI!

Sursa: comunicat de presa