askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Vama, Voltaj, Vunk si Carla"s Dream canta la RMA

Vama, Voltaj, Vunk si Carla"s Dream canta la RMA

4/44125
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Inca patru nume celebre si-au anuntat prezenta la Romanian Music Awards 2013. Vama, Vunk, Voltaj si Carla's Dream sunt artistii care se alatura primelor nume confirmate saptamana trecuta de organizatorii evenimentului, Music Channel si Utv.

Cel mai asteptat eveniment muzical al anului, Romanian Music Awards, va aduce pe 14 septembrie pe scena de la Brasov cele mai importante nume din industria muzicala romaneasca.

In fiecare an, Romanian Music Awards este momentul zero al muzicii romanesti, pentru care fiecare artist pregateste show-uri speciale.

De la tinutele de pe Covorul Rosu pana la tinutele de scena, lumini, coregrafie sau featuring-urile surprinzatoare cu alti artisti, fiecare moment este stabilit in detaliu.

Daca la editia de la Brasov de acum doi ani Voltaj a cantat cu Horia Brenciu intr-un show cu jocuri de foc, iar Vunk a lansat piesa ¬Pleaca¬ cantand cu Antonia, editia din acest an a Romanian Music Awards se anunta cel putin la fel de spectaculoasa.

Insa cele mai dorite momente ale galei sunt cele de decernare ale trofeelor la fiecare dintre cele 14 categorii. Printre artistii cu cele mai mari sanse sa plece acasa cu trofeul RMA se numara Vama si Vunk, fiecare avand cate patru nominalizari, in timp ce Voltaj are trei nominalizari la Best Live, Best Group si Best Rock. Toti artistii pot fi votati intrand pe rma.1music.ro, unde cele 14 categorii isi asteapta castigatorul!

Anul acesta, RMA va avea loc pe 14 septembrie la Brasov, in Piata Sfatului, iar Music Channel va transmite LIVE incepand cu ora 19.00.