askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Vama face show la Sala Palatului

Vama face show la Sala Palatului

4/44912
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Dupa o vara incendiara, in care hit-ul ¬Perfect fara tine¬ a stationat pe prima pozitie in preferintele publicului, trupa Vama le pregateste fanilor o iarna perfecta. Pe 17 decembrie, de la ora 20.00, Vama va sustine la Sala Palatului un show de avengura.

Un concert Vama este o experienta unica. Estetica si Senzoriala. Trupa si-a obisnuit publicul cu spectacole in care contopirea artelor este fireasca.

Astfel, efectul generat de muzica, poezie, dans si actorie este dublat de jocuri de lumini si imagini video care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama.

Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieste, vibreaza, iubeste. Artistul, care impreuna cu ceilalti membri ai trupei pregateste intens show-ul din decembrie, a declarat:

"Pentru noi show-ul de la Sala Palatului este probabil momentul anului. El reia o parte din spectacolul din mai 2012 care a fost primit senzational de public.

Doua dintre marile atuuri ale show-ului sunt partea vizuala si partea coregrafica. Sunt momente video care ne emotioneaza chiar si acum dupa ce ne-am obisnuit cu ele, iar cu gasca de 25 de dansatori de-abia asteptam sa ne reintalnim.

Probabil ca vom lansa si unul sau doua cantece noi. Concertul din decembrie va fi un tur de forta si pentru noi si pentru
public. La spectacolul asta publicul nu vine sa se distreze, ci sa traiasca. Cand te distrezi esti doar spectator, cand traiesti te afli in mijlocul muzicii. Vrem ca publicul sa plece cantand si sa se gandeasca la mesajele muzicii noastre. Si vom face asta. Impreuna cu voi."

Prestatiile live impresionante ale trupei Vama au fost recent premiate la cea de-a unsprezecea editie a Galei Romanian Music Awards, unde artistii au primit trofeul categoriei Best Live.

Vama. Marti, 17 decembrie, ora 20.00, la Sala Palatului.

Biletele se gasesc la casele de bilete ale Salii Palatului, Teatrului National, in Librariile Adevarul, Mihai Eminescu, Humanitas, Carturesti, Magazinul Unirea (parter), Statia de metrou Unirii 1, Magazinele Orange, Vodafone, Domo, Flanco, Magazinele Diverta, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro,
www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro.

In functie de categorie, biletele se pot achizitiona la pretul de: 200 lei categoria VIP; 150 lei categoria I; 100 lei categoria a-II-a; 60 lei categoria a-III-a.

Vama inseamna: Tudor Chirila, Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian
Cioarga, Dan Opris.