askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Sore - Bad Boy is Back (Videoclip)

Sore - Bad Boy is Back (Videoclip)

4/45389
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Sore lanseaza astazi un nou clip, pentru piesa "Bad Boy is Back", interpretata impreuna cu Dorian, un tanar rapper talentat, care a lansat deja doua piese de succes si pregateste alte proiecte muzicale inedite.

"Acesta este cel de-al patrulea clip din cariera mea solo si ma bucur ca de fiecare data reusesc sa vin cu elemente noi pentru fanii mei", a spus Sore.

"Bad boy is back" este primul clip de imagine al artistei, care arata maturizarea sa stilistica: Sore schimba in clip cinci tinute create de Dana Budeanu, avand totodata si cinci coafuri si stiluri de machiaj diferite.

"Clipul 'Bad Boy is Back' ma va prezenta intr-o lumina mai matura, insa cu aceeasi energie si culoare cu care mi-am obisnuit fanii", a explicat tanara artista.

Noul clip este regizat de Iulian Moga. "'Bad Boy is Back' este deja alᅡ treilea clip la care colaborez cu Iulian, dupa 'Different' si 'Beautiful life', si ne intelegem din ce in ce mai bine! Ca de fiecare data, a venit cu cele mai potrivite idei pentru acest videoclip", a mai spus Sore.

Piesa "Bad Boy is Back" vorbeste despre o poveste de dragoste neterminata, iar muzica si textul sunt realizate de Sore si de echipa HaHaHa Production.

Sursa: MediaPro Music
http://youtu.be/v6wDz__3kS0