askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Radio Killer - Perfect Day (Video)

Radio Killer - Perfect Day (Video)

4/45286
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Impreuna cu Sasha Lopez, Ale Blake si Broono, Radio Killer lanseaza Perfect day,o piesa si un videoclip care promit sa dea startul celor mai reusite zile deacum incolo.

Ziua in care am inceput sa lucram lapiesa aceasta a fost cu siguranta una perfecta, pentru ca am fost cu totii peaceeasi lungime de unda. Speram sa va bucurati de rezultat si sa primiti atatvideoclipul, cat si piesa, cu acelasi entuziasm cu care ne-ati obisnuit, spune Lee Heart de la Radio Killer.

Sasha este un DJ pe care il apreciez,asa ca m-am bucurat enorm sa lucrez alaturi de el si cred ca am invatat unul dela celalalt. Ne dorim ca multe dintre zilele voastre sa inceapa cu Perfect day!, adauga Paul Damixie.

Colaborarea cu Radio Killer a fostuna perfecta, asa cum ma asteptam. Perfect day este un track cu un mesaj clar, pozitiv, iar videoclipula pastrat aceleasi nuante energice si optimiste, spune Sasha Lopez.

Indiferentca este o simpla zi a saptamanii, un inceput sau un sfarsit de weekend, piesa si videoclipul Perfect day isi propunsa va faca sa zambiti si sa va ofere energie si optimism pentru inca o ziperfecta!

http://youtu.be/W-SlsUy1ZCs