askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Pink Martini o omagiaza pe Maria Tanase (Audio)

Pink Martini o omagiaza pe Maria Tanase (Audio)

4/45183
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Astazi Pink Martini lanseaza oficialᅡ albumul cu numarul sase din cariera trupei, ¬Get Happy¬, o colaborare de
senzatie cu Meow Meow, Ari Shapiro, The Von Trapps si alte nume sonore.

Maine, pe 25 septembrie, piesa "Pana cand nu te iubeamᅡ (cover dupa Maria Tanase)ᅡ se lanseaza de asemenea in eterul autohton si poate fi ascultataᅡ exclusiv la Magic FM, aniversand un secol de la nasterea regineiᅡ cantecului popular romanesc.

Trupa revine la Sala Palatului dinᅡ Capitala, pe 15 octombrie, pentru un concert de exceptie, in cadrul
turneului de promovare pentru ¬Get Happy¬. Spectacolul este prezentat deᅡ Ciuc Music, cu sprijinul Volksbank si organizat de Events.

Una dintre cele mai elegante trupe de /live/ ale lumii, cum ii defineaᅡ ziarul britanic The Times, componentii Pink Martini sunt iremediabilᅡ indragostiti de Romania. O dovedesc nenumaratele concerte din tara noastra, si integrarea unei piese romanesti in fabulosul lor repertoriu international.

Anul trecut, in Capitala, au cantat in premiera o piesa in limba romana in fata unei sali arhipline. Era vorba de coverul piesei "Pana cand nu te iubeam" a Mariei Tanase, culeasa de Anton Pann. "Cant in 14 limbi, dar romana este una dintre cele mai frumoase limbi pe care am auzit-o¬, le-a spus atunci solista Storm Large celor peste 4000 de fani prezenti, care au aplaudat-o in picioare. Maine, in varianta sa de studio, aceasta piesa de pe noul album ¬Get Happy¬ se lanseaza oficial
in eterul romanesc si poate fi ascultata exclusiv la Magic FM.

Pink Martini coace noul album din ianuarie 2012, cand liderul orchestrei, Thomas Lauderdale, a inregistrat piesa lui Charlie Chaplin "Smile" alaturi de legendara actrita Phyllis Diller. Produsul final contine 16 melodii interpretate in limbile engleza, germana, chineza, spaniola, japoneza, turca, farsi si romana.

Albumul este produs deᅡ Thomas Lauderdale si ii mai are ca invitati pe Philippe Katerine, Meow Meow, Ari Shapiro, The Von Trapps si Rufus Wainwright. Discul este distribuit exclusiv in Romania de A&A Records, si poate fi rezervat pe
site-ul Carturesti.ro.

Pe 15 octombrie, accesul in sala va fi permis incepand cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00. Biletele sunt disponibile la preturile de 240, 200, 170, 140 si 110 lei, in functie de distanta fata de scena. Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prinᅡ CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Un eveniment recomandat de Magic FM si sustinut de Prima TV. Parteneriᅡ media: Sapte Seri, Adevarul, Catavencii, Dilema Veche, OK!, Sunete,ᅡ Viva, Tabu, Cocor Media Channel, The Light Cinema, BestMusic.ro,ᅡ Iconcert.ro, InfoMusic.ro, Port.ro, Ziare.com, 220.ro, Peteava.ro.ᅡ Parteneri: Comunicatedepresa.ro, Rol.ro, MediaImage, MediaIQ.

Sursa: A&A Records

http://youtu.be/MF38IrzqjEk