askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Pepe lanseaza single-ul Ce fata (Audio)

Pepe lanseaza single-ul Ce fata (Audio)

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
"Ce fata" este cel mai nou single pe care Pepe il va promova in perioada urmatoare. Este cel de-al treilea extras de pe urmatorul album al artistului dupa "Femei periculoase" si "Iubire interzisa" .

"Ce fata" este o piesa care imi place foarte mult si spre deosebire de celelalte productii de pe album a iesit repede. Am pus deja pe foaie si o idee de videoclip mai ales ca, dupa o prima auditie, foarte multi dintre prieteni si colegi asteapta invitatia la filmari.

"Va fi o petrecere nebuna, nebuna de tot cu foarte multe guest staruri. La un moment dat, fiecare dintre noi a fost pus intr-un fel sau altul in situatia pe care o povesteste "Ce fata" asa ca totul o sa decurga natural. Am vrut ca
sound-ul piesei sa fie diferit de ceea ce am facut pana acum. De la linia melodica si pana la mix si master totul este dus catre partea de club a lucrurilor. "Ce fata" va fi promovata la TV si pe radio in perioada urmatoare si sper ca in cel mai scurt timp posibil sa filmam si clipul. "

Compozitia noului single, "Ce fata" este semnata de Pepe, tot el detinand creditele si pentru versurile piesei. Partea de publishing apartine Pepe Latin Music, label-ul propriu al artistului.

http://youtu.be/uQMc-uSHXWU

 

Cauta in site