askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Nu ma tem de ea - primul single Akcent in noua formula

Nu ma tem de ea - primul single Akcent in noua formula

4/44619
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
"Am aflat ce inseamna viata grea" - cam asa incepe refrenul noului single Akcent, primul in formula cu Adrian Sina si trupa live.

Nu ma tem de ea" este o piesa sincera si aduce o schimbare in ceea ce priveste sound-ul Akcent. Sunt multe instrumente live inregistrate in studioul Premium Artist: chitari, saxofon, bass si altele. Ce a avut de zis Adrian despre single

"Am simtit ca e momentul sa cant si despre momente grele, despre cum inveti sa fii un luptator si sa te ridici din ele. Prietenii te tradeaza, iubirile se termina, ramai fara bani sau fara job, sunt multe urcusuri si coborasuri
in viata si simt ca trebuie sa raspandesc mesajul asta: "Nu ma tem de ea"!", a declarat liderul proiectului.

Intrebat ce se va intampla cu Akcent de-acum incolo, Adi a raspuns ca: "Akcent merge mai departe pentru ca toata lumea isi doreste asta - fanii, prietenii, casa de discuri, presa si mai ales eu. Nu este un proiect facut din dragoste pentru bani, este facut din dragoste pentru muzica, pentru scena, pentru public.

Akcent renaste intr-o noua formula, ca o pasare Phoenix. Am hotarat impreuna cu casa de discuri Roton sa ducem acest
proiect la urmatorul nivel in ceea ce priveste showul si experienta pe care fanii o vor trai la concerte de-acum inainte si abia astept sa vedeti despre ce este vorba."

http://youtu.be/SbiIErCbQlA