Nicoleta Luciu - vacanta in Croatia
1/10499
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Nicoleta Luciu, prezentatoarea emisiunii Bingo Romania, difuzata in fiecare duminica, de la ora 22.00,ᅡ la Acasa TV, a petrecut o saptamana de vis in Croatia alaturi de sotul sau, de fiul cel mare, Zsolt jr. si de viitorii lor fini, Victor Slav si Bianca Dragusanu.

¬Este primul concediu pe care l-am petrecut impreuna cu Bianca si Victor. Ne-am distrat pe cinste, am facut plaja, ne-am plimbat, iar seara am stat pe terasa la povesti. Sunt doi oameni care se iubesc foarte mult, cu care ne intelegem foarte bine si sunt incantata ca ne-au ales ca nasi. Este primul cuplu pe care il cununam¬, spune Nicoleta.

Desi merge in vacanta in Dubrovnic de 8 ani, Nicoleta marturiseste ca acesta reprezinta un loc de suflet, unde mereu descopera ceva nou: ¬Ne simtim aproape ca acasa, acolo avem un yaht si nu stam intr-un singur loc, nu ne plictisim niciodata, Zsolt ne-a facut program, am mers pe mai multe insule. L-am luat cu noi doar pe Zsolt jr, tripletii au ramas la Ciuc pentru ca sunt micuti¬.

Nicoleta s-a bucurat de plaja, de soare si a inotat mult, a vizitat imprejurimile, inclusiv o pestera spectaculoasa din Mljet, unde povesteste ca a avut parte si de peripetii si o sperietura in toata regula: ¬Ne-am balacit mult, mai ales Zsolt jr. Apa este foarte sarata si limpede, poti vedea la 30-40 metri adancime.

Am vazut un loc mirific, o pestera inconjurata de stanci. Era insa putin infricosator, se auzeau multi lilieci si cand am iesit, am dat nas in nas cu cativa dintre ei¬eu si Bianca ne-am speriat, insa baietii au reusit sa ne calmeze¬, isi aminteste Nicoleta.

Sursa: Acasa TV