askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Mr. Alama & Ligia, cei mai noi artisti MediaPro Music!

Mr. Alama & Ligia, cei mai noi artisti MediaPro Music!

4/44240
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Mr. Alama si Ligia, doi tineri cantareti talentati, fac parte de astazi din portofoliul de artisti al casei de discuri MediaPro Music.

"Ne bucuram ca acum facem parte din familia MediaPro Music si ca suntem alaturi de atatea nume mari ale muzicii romanesti", au spus cei doi.

Odata cu aceasta noua colaborare, Mr. Alama & Ligia lanseaza un nou single, "Viteza luminii", piesa fiind compusa chiar de cei doi artisti. "Viteza luminii" este o piesa care vorbeste relatia dintre doi indragostiti care au nevoie de mai mult decat de simple cuvinte pentru a-si impartasi iubirea.

"Prin intermediul noii noastre piese vrem sa transmitem publicului iubirea, energia si optimismul care ar trebui sa existe in fiecare dintre noi", a spus Ligia.

Mr. Alama este Evangelos Siakas, un tanar artist jumatate grec, jumatate roman, care a inceput inca de la 14 ani sa compuna muzica si sa scrie versuri. Mai tarziu, Mr. Alama s-a concentrat pe productii muzicale house-dance.

Ligia Moldovan a inceput sa cante inca de la opt ani si a castigat pana in prezent numeroase premii la diverse festivaluri, precum Mamaia Copiilor - locul 1 sau festivalul de muzica usoara Mamaia - sectiunea interpretare - locul 3.

http://youtu.be/ZNu3Nq-IehM