askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Mircea Zara si Shurubel, gazdele Covorului Rosu Romanian Music Awards!

Mircea Zara si Shurubel, gazdele Covorului Rosu Romanian Music Awards!

4/44675
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Anul acesta, vedetele care vor pasi pe Covorul Rosu vor fi asaltate cu intrebari de legendarul Mircea Zara de la Music Channel si de trasnitul VJ Shurubel de la Utv.

Cei doi amfitrioni vor testa prezenta de spirit a fiecarui artist care va ajunge in fata microfoanelor, imediat ce acestia isi vor face simtita prezenta pe Covorul Rosu.

Asadar, cum Mircea Zara si Shurubel sunt renumiti pentru abordarile lor neobisnuite ale evenimentelor, nu ne mai ramane decat sa ne pregatim pentru o seara de o intensitate maxima.

Pe de o parte Zara, veteranul celor de la Music Channel, este un maestru al clubbing-ului romanesc, in timp ce Shurubel, titirezul de la Utv face furori pe internet si transforma tot ce atinge in clip viral. Ne pregatim, asadar, pentru o editie istorica a evenimentului, plina de umor si picanterii!

Music Channel va transmite LIVE, pe data de 14 septembrie, incepand cu ora 19.00 cel mai asteptat eveniment muzical al anului. Pana atunci insa, artistii nominalizati vor putea fi votati pe http://rma.1music.ro/

Biletele vor fi puse in vanzare in ziua evenimentului, in Piata Sfatului din Brasov si vor costa 15 lei.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Utv, cu sprijinul Primariei Brasov si al Consiliului Local al Municipiului Brasov.

Sponsori: Catena, Ciuc Premium, Rockstar Energy Drink

Parteneri: Kronwell Hotel, Goha, www.originalo.ro

Parteneri media: Balkanika TV, Radio21, VIVA, Bravo, FHM, Beau Monde, Ciao, Spy, Libertatea, Superbebe, Bucataria pentru toti, Realitatea.net, Unica.ro, Tabu.ro, bravonet.ro, 220.ro, eva.ro, bestmusic.ro,ᅡ divahair.ro, urban.ro, codpress.ro, Nova TV, Nova FM, kamikaze.ro,ᅡ devoratormonden.ro, newsbv.ro, celebrities-checked-out.blogspot.ro, blogatu.ro, yabbmusic.ro, RTT, emulte.ro, anyplace.ro.