askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Mihai Gainusa: Cuvintele Ai picat! mi-au schimbat viata

Mihai Gainusa: Cuvintele Ai picat! mi-au schimbat viata

4/44589
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Mihai Gainusa si Dezbracatu le-au marturisit ascultatorilor Kiss FM miercuri dimineata care au fost cuvintele care le-au schimbat vietile si au vorbit in direct cu Cristina de la fosta trupa Impact despre cei doi gemeni pe care i-a nascut in urma cu o luna.

¬De vreo trei ori, mie mi-au schimbat viata cuvintele acestea: 'Ai picat!'. La facultate. Mi-au schimbat viata pentru o perioada¬, le-a declarat Mihai Gainusa ascultatorilor Kiss FM.

¬Mie mi-au schimbat viata cuvintele: 'Vrei s-o iei...', cand am fost la starea civila. Si am zis 'Da!', a marturisit si Dezbracatu.

¬Stiu, ca eram cu tine. Am semnat pentru tine. Dar sa stii ca ti-au schimbat-o in bine, crede-ma¬, si-a amintit Gainusa.

¬Da, ca tu esti nasul¬, a spus Dezbracatu.

In cadrul aceleiasi emisiuni, Carcotasii Mihai Gainusa, Dezbracatu si Oana Paraschiv au intrat in direct cu Cristina, fosta solista a trupei Impact, care a devenit de curand mama a doi gemeni.

¬Copiii cresc. Sunt fenomenali. Nu m-am asteptat sa am niste copii atat de nazdravani¬, le-a declarat artista.

Aceasta le-a spus Carcotasilor numele celor doi bebelusi: Toma David si Matei Nicolas. ¬Fiecare dintre parinti a avut dreptul sa aleaga un nume, fiecare pe considerente familiale si asa mai departe¬, a afirmat ea.

¬Slabitul este ultima mea preocupare, pentru ca momentan trebuie sa furnizez laptic pentru copii, ceea ce este destul de dificil atata vreme cat ei nu pot fi pusi la piept si nu se stimuleaza lactatia¬, a declarat Cristina, ai carei gemeni s-au
nascut prematur. Intrebata de catre Dezbracatu cu cine seamana mai mult, artista a spus ca cei doi copii ii seamana ei mai mult, marturisind ca gemenilor ¬le place muzica, inca din burta¬.

La rugamintea Carcotasilor, Cristina i-a dat si un sfat Oanei Roman, care este insarcinata in trei luni: ¬Sa nu se gandeasca nicio clipa la kilogramele acumulate¬.

Sursa: Kiss FM