askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Maximilian - Zbor cu parapanta (Video)

Maximilian - Zbor cu parapanta (Video)

4/45575
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Maximilian lanseaza un nou videoclip si anunta data de lansare pentru albumul ¬Maxim, Am Spus!!!¬

Okapi Sound prezinta videoclipul celui mai nou single Maximilian, extras de pe albumul ¬Maxim, Am Spus!!!¬, care va fi lansat luni, 21 octombrie, pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound si pe iTunes.

Noul videoclip Maximilian, ¬Zbor cu Parapanta¬ anunta data de lansare a albumului ¬Maxim, Am Spus!!!¬, material care contine 16 piese si este prezentat la aproape cinci ani de primul album solo al artistului, ¬Volumul La Maxim...ilian¬.

Incepand de luni, 21 octombrie, materialul va putea fi ascultat integral pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound si achizitionat din iTunes.

Instrumentalul noului single Maximilian este produs de Keri, care mai semneaza si alte productii pe albumul ¬Maxim, Am Spus!!!¬, de mixaj ocupandu-se Grasu XXL la Okapi Sound Studio, iar de masterizare Bunicu' Magic.

¬Zbor cu Parapanta¬ beneficiaza de un videoclip realizat de Matei Plesa, regizor care s-a ocupat atat de clipul piesei ¬Sophie¬, cat si de scenariul pentru ¬Arata Bine¬ impreuna cu Maximilian. Filmarile s-au desfa urat la Predeal. Surpriza prezenta in videoclip este reprezentata de aparitia lui Costel Bojog si a lui Cosmin ¬Micutzu¬ Nedelcu, cei doi actori jucand rolul lui Maximilian, respectiv Grasu XXL.