askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Marius Nedelcu: Nu caut femeia ideala

Marius Nedelcu: Nu caut femeia ideala

4/44084
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Marius Nedelcu revine cu o noua imagine si o noua atitudine! Artistul a pregatit o noua sedinta foto inspirata din 007 - James Bond, un videoclip si o piesa despre felul in care vede dragostea dupa relatiile pe care le-a avut.

Zilele trecute, Marius a revenit in Romania pentru a filma un nou videoclip cu regizorul Anthony Icuagu pentru "Love u" o piesa ce vorbeste despre "incapacitatea unor oameni de a spune ¬te iubesc¬.

Aceasta melodie nu este single si nu mi-am propus sa ajung number one cu ea. Este mai degraba dorinta mea de a comunica ceva, de a exprima o opinie despre un subiect des intalnit (handicapul exprimarii sentimentelor) si oportunitatea de a povesti in versuri, pe muzica, o alta experienta personala.", a declarat solistul.

Marius si-a dedicat timpul si pentru un interviu pentru ceascadecultura.roin care a spus ca: "Atunci cand te indragostesti nu cred ca sentimentul are legatura cu 90-60-90. Care barbat se intalneste cu o femeie si scoate centimetrul din geanta sa o masoare la prima intalnire! Oricum in niciun caz nu caut femeia ideala asa cum nici eu nu sunt barbatul ideal."

A mai adaugat ca: "Nu sunt deloc o fire romantica, dar pot scrie versuri extrem de romantice."

Am atasat noile fotografii in care Marius a intrat in rolul lui James Bond. Piesa "Love u" va fi lansata impreuna cu videoclipul in doua saptamani. Pana atunci, asteptam reactii in legatura cu noua imagine!