askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Lansare JerryCo ? Cu lacrimi se stinge focul (feat. Japhet Niven)

Lansare JerryCo ? Cu lacrimi se stinge focul (feat. Japhet Niven)

4/44025
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Atunci cand inseli, `Cu Lacrimi Se Stinge Focul` in dragoste.
Lansarile saptamanale de pe `Sange Albastru`, noul album al artistului hip-hop JerryCo isi continua astazi cursul cu piesa `Cu Lacrimi Se Stinge Focul (feat. Japhet Niven)`.
Prin cea de-a opta piesa din serie, artistul iese din atmosfera de club si se reintoarce la sentiment vorbind de data aceasta despre o situatie mai putin placuta in dragoste, dar familiara pentru foarte multi barbatii.
ᅡ Vezi povestea videoclipului - VIDEOᅡ > JerryCo - Cu lacrimi se stinge focul (feat. Japhet Niven)
`Cu Lacrimi Se Stinge Focul` surprinde momentul in care iubita se intoarce acasa dupa ce te-a inselat si parasit si a realizat ce a pierdut.
Fiind inspirata din experiente personale, versurile si interpretarea reprezinta atitudinea pe care JerryCo a avut-o intr-o astfel de situatie.
ᅡDaca ai fi fost in locul lui, tu cum ai fi reactionat!

`Sange Albastru`, cel de-al doilea album de studio al artistului, vine cu o modalitate inedita de a pune un LP la dispozitia publicului, astfel ca fanii artistului hip-hop se pot bucura saptamanal de cate o piesa noua de pe album in ziua de miercuri, la ora 12:00.ᅡ Premiera fiecarei piese va avea loc pe 220.ro, cel mai accesat site de video-sharing din Romania.
Procesul de lansari saptamanale va dura pana la epuizarea tuturor track-urilor incluse pe album nelansate pana in prezent, iar cea din urma piesa va reprezenta si un nou videoclip oficial al albumului `Sange Albastru`. Fiecare piesa va beneficia de un cover special si un clip surpriza cu JerryCo si invitatii sai.

Te asteptam cu pareri si comentarii pe pagina noastra de Facebook.