askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Jojo renunta la unul din tatuaje

Jojo renunta la unul din tatuaje

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Jojo a intrat de curand in lista selecta a starurilor de la Hollywood care apeleaza la cele mai inovatoare proceduri estetice pentru a arata asa cum isi doresc si a ales sa isi stearga si ea un tatuaj mai vechi cu ajutorul laserului Revlite de la ConBio.

Considerat la prima vedere un simplu moft destinat celebritatilor, aparatul este disponibil acum si la noi in tara,
fiind accesibil nu doar vedetelor, ci oricui isi doreste sa stearga de pe piele urmele unei alegeri din trecut.

"Tatuajul de pe deget pe care vreau sa-l sterg este reprezentat de cateva litere si l-am facut acum mai multi ani. Imi doresc sa renunt la el pentru ca in timp mi-am dat seama ca este foarte greu de acoperit la filmari.

Trebuie mereu ascuns cu machiaj sau cu un inel, iar de multe ori personajele pe care le interpretez eu nu pot purta bijuterii.

Prin urmare, m-am hotarat sa simplific lucrurile si sa il sterg definitiv, asa ca m-am bucurat foarte tare cand am aflat ca la clinica Laser Eraser exista o tehnologie care imi poate veni in ajutor. Acum, dupa prima sedinta, pot spune ca sunt foarte multumita de rezultate: tatuajul a inceput sa se estompeze, asa ca voi merge la urmatoarea peste sase saptamani", spune Jojo.

Laserul Revlite de la ConBio, prietenul vedetelor capricioase
Considerat standardul de aur in stergerea tatuajelor, laserul Revlite utilizeaza tehnologie de ultimul moment din domeniul esteticii medicale si poate indeparta cu o precizie deosebita si acuratete inalta orice pigment, fara a lasa in urma lui cicatrici sau alte semne.

De aceea l-au si ales vedete de mare calibru, cum ar fi Johnny Depp si Angelina Jolie, care au renuntat la amintirea unor vechi iubiri cu ajutorul acestei proceduri, singura solutie eficienta de a elimina un tatuaj permanent fara a leza pielea.

Cum functioneaza
Laserul Revlite de la ConBio se poate folosi in indepartarea tatuajelor de orice culoare, avand rezultate remarcabile deoarece distruge particulele de culoare din profunzimea pielii, permitand organismului sa o elimine in mod
natural. Tatuajul va fi estompat treptat, si tocmai de aceea sunt necesare mai multe sedinte de tratament.

"A durat foarte putin terapia cu laser, iar durerea e suportabila. Prin comparatie, as spune ca doare mai tare atunci cand te tatuezi. Sunt foarte incantata ca pot face asta si ca pot schimba un fapt despre care credeam ca este ireversibil", a completat Jojo.

Durata tratamentului
Laserul Revlite nu este doar de doua ori mai puternic decat oricare alt laser de indepartare a tatuajelor, dar este si de doua ori mai rapid. In plus, tatuajul este eliminat complet, faraï¿‚ sa ramana cicatrici.

Bineinteles, durata procedurilor depinde si de alti factori suplimentari, cum ar fi tipul de cerneala folosit, cantitatea de culoare, profunzimea la care este facut, varsta tatuajului, locul in care se afla etc. De asemenea, in functie de preferinte se pot elimina doar anumite parti ale tatuajelor. Mai mult, cu ajutorul Revlite se pot indeparta si tatuajele de sprancene si
buze.

Unde se poate efectua tratamentul
Laserul Revlite, cea mai revolutionara metoda de eliminare a tatuajelor permanente, este disponibil in Romania prin intermediul distribuitorului See.Try.Buy, iar sedintele de tratament se pot realiza la Clinica Laser Eraser.

 

Cauta in site